Jippiii, lisää tietoa Talvipäivistä

marraskuuta 26, 2014

Oli ihan kiva päivä :) Kävin Lauran kanssa pankisa ja Hesellä :) Se söi, mä katoin xD Sit menimme kaupan kautta meille ja juotiin kahvit ja Laura vilskas mun gerbiilin kanssa :DD Paulikin kävi siinä yhessä vaiheessa ja sit jossain ehkä kuuden tai seittemän aikaan saatoin Lauran kapee ja menin Paulille :3 Lämittettiin pizzaa ja syötiin vaniljatoffeejäätelöö :3Piirtelin taas vaihteeks :D Piirsin koulussakin yhen ihme ruusun mut en jaksanut penkoo sitä laukusta ja ottaa kuvaa xD
Hyyyyi mun hiukset on ollu huonosti koko päivän ja tuo webbi kamera vääristää hiusten väriäkin :P
Ne näyttää oranssilta xD


Frank!!! :D Tää on tätä piilomainontaa ;)


Tahtoo takasin! :D Ens kerral sit :3


Tääl on taas tämmöne loskapaska keli :(


Jaksoin mää sitten laittaa tän :D Nii siis tää on se minkä tein tunnilla :)
Huomenna oon Paulii ja torstaina lähden Lauran kanssa Ouluun pitämää semmosta tempausta :D Kuulette sitten torstain jälkeen lisää siitä :) Mutta ilmoitan tässä nytten etten aio joka päivä kirjoittaa blogia, koulun ja sosiaalisen elämäni takia minulla on kiireitä, mutta kirjoitan aina kun minulla on aikaa :) Olisin laittanut minun ja Lauran päivästä kuvia mutta en oo kysyny että saako laittaa kuvii, mut kysyn täs joku päivä :D Oon Juliaa perjantaina ja sit josaki vaihees viikonloppua oon Lauraa ja me käydää kiertelee jotai vanhoi hylättyi rakennuksii :D Kysyn sillon että voiko näpsii kuvii blogiin :) :D Mut mie oon aika ylpiä tuosta ruususta minkä tein koulun aikana, musta se onnistui ihan hyvin :) Katsoin äsken Mamma Mia!  - elokuvan ja ajattelin nyt mennä nukkumaan.


Mut niistä Talvipäivistä laajemmin :D 

Perjantai: Elikkä, meillä oli ensimmäisenä päivänä "Tapahtuma järjestä" tunti, jolloin meille kerrottiin, että miten järjestetään jokin tapahtuma ihan perinpohjaisesti,miettien ketkä sponssaa, mikä paikka, mikä aika, varasuunnitelma ja sen sellaista :) Sitten illalla käytiin pulikoimassa altaalla ja kävimme kaupassa :D Niin ja järjestettiin missikisat, tytöt pukeutu pojiks ja pojat tytöiks. Pojilla oli vaikea päästä tytön roolista irti missikisojen jälkeen :D Sitten istuttii sohvilla ja juteltiin melkee loppuilta. (ja syötiin melkein koko ajan) Oli tosi kiva, ko tutustui heti uusiin ihmisiin :) 
Lauantai: Sitten oli herätys joskus yhdeksältä, tai aamupala oli kasista ysiin ja tunti alkoi kymmeneltä. Mä nukuin Merin ja Lauran huoneessa, vaikka herätyskellot soi nii ei me vaa jaksettu nousta ylös :D Nii ei me ehditty sinne aamupalallekaan. Sitten menimme suoraan ihan väsyneinä auditorioon ja meidät jaettiin ryhmiin. Ryhmien piti keksiä oma logo ja tunnusmusiikki. Meidän ryhmän nimi oli Micropossut (Piraattipossut) XD Ja tunnari oli tietenki Pirates of the Caribbean tunnusmusiikki. Ekalla rastilla oli kielialias, toisella piti tehdä lehtiartikkeli leikkaamalla Ubikin lehdestä jotain kuvii jne, kolmannella oli väittely, neljännellä piti tehdä oman ryhmän t-paita, viides oli semmone että siinä joku tyyppi sai jonku haavan jalkaan ja meidän piti sitten selvitä siitä tilanteesta läpi :D Kuudes rasti oli sit semmonen, että piti keksiä oma tanssi ja näyttää se sitten muille tyypeille iltaan mennessä. Oli tosi kivaa ja illalla sitten arvottiin paras joukkue :D Mun mielestä parhaimmat rastit olivat ehkä väittely ja se t-paidan tekeminen :D Illalla menimme taas altaalle ja saunaan :) Niin ja sitten pelattiin jotain murhaleikkiä ja mua väsytti perkeleesti. Mä en tietenkään halunnut nukkua yksin, joten ootin että Laura tai Meri menisi nukkumaan. Mä sitten kattelin ko muut pelas ja sit mä nukahdin lopulta pöydälle sen hälinän keskelle xxDD Välillä heräilin ja ihmiset kävi pyörii siin ympärillä ja silleesti :D Lopulta pääsin huoneeseen nukkumaan klo: 6.00 aamulla :D Ja herätys oli ysiltä xDDD
Sunnuntai: Nyyh viimeinen päivä! Ei millään halunnut lähteä, ko ties että ne uudet kaverit näkee vasta joskus maaliskuussa seuraavan kerran :'( Kävin aamukahvilla sillä välin kun Laura ja Meri nukkuivat xD Sitten kun mullahan ei ollut avainta mukana, ja ne yhet ei kuullut kun koputin oveen sata kertaa niin istuin käytävässä. Pari kertaa tultii kyselee että miks ihmeessä mä istuskelen käytävällä yksin xD Sitten menimme auditorioon, koska meillä alkoi eduskuntavaalipaneeli, jossa saimme kysellä kaiken sorttisia kysymyksiä :) Ainoo kysymys mikä jäi mieleen oli tasa-arvoinen avioliitto laki. Seitsemästä (muistaakseni seittemästä) henkilöstä vissii yks oli vaa sitä mieltä että tasa-arvoista avioliittolakia ei pitäisi olla. Sehän nähdään perjantaina sitten :) Mutta sit lähdimme yhdeltä bussilla Helsinkiä kohti ja 18.40 lähti juna Kemiin. Oli siinä aikaa ostella :) 


You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.