R.I.P NALA

helmikuuta 04, 2015

Mun Nala-vauva lopetettiin maanantaina, se oli sydäntä särkevää, kun Nala katsoi silmät pyöreenä mua siinä eläinlääkärin pöydällä maatessa. Sitten mun vauvan sydän pysähty, mutta se aloitti ikuisen unen ja sillä on parempi olla. Silitin Nalaa isän kanssa loppuun asti. Se nukahti katsoen mua ja mä olen satavarma, että Nala ymmärsi ja tajusi itsekin, että hällä ei tule olemaan enää koskaan kipuja. Kyllä mä silti edellisenä iltana pyysin anteeksi. Vieläkin on aika outoa tulla kotiin kun Nala ei ole enää ovella odottamassa. Kun oon yksin kotona tuntuu siltä, että kuulisin sen kuorsauksen, rohinan tai mitä vain mikä kuulostaa Nalalta.


R.I.P NALA 30.12.2002-2.2.2015


Asiasta kukkaruukkuun, etten ala pillittämään täällä... Mulla oli tänään matikan koe ja  uskon, etten pääse sitä koetta läpi hyväksytysti :P Se oli aika vaikea, tehtäviä oli T1:n, H2:n ja K3:n tasosia, ja hyvä, että osasin edes T1:n tehtävät!!! :P Minä ja Linda katottii sitä koepaperia, että ei helvetti xD Mitäs muuta mä olen tehnyt... Noh tänään, Pauli tuli meille joksikin aikaa, nukuimme päikkärit ja sitten JP soitti Paulille. JP tuli käymään kahvilla ja Jassukin tuli käymään. Ne sitten meni Captainiin syömään, joten minä ja Pauli mentiin Jatalle :) Mitäs muuta... :D Yritän suunnitella jotain tekemistä hiihtolomalle ja samalla yritän katsella jotain halpaa asuntoa, minulle ja Paulille siis. :) On löytynyt muutama ihan semi halpaa, kokoon nähden, mutta veikkaan, että muutamme vasta kesän jälkeen, ko kesätöistä saa ihan hyvin rahaa alkuun. Kävin tänään pankissa myös hakemassa verkkopankkitunnukset ja hain opintotukea. En usko, että saan paljoa opintotukea, katsoo sitten.
En yleensä ota kovin paljoa kuvia mun huoneesta, mutta ei tämä ole kovin paljoo muuttunut. Mutta multa vaihdetaan tämä valkoinen tapetti toisenlaiseen valkoiseen tapettiin jossa on vaaleita kukkia. :)

Että tämmöstä tänään :) Ei mulla oikeen nyt ole mitään tekemistä, katon nuo huomisen Salkkarit varmaan kohta. Ja alan kohta ehkä juttelemaan Paulille Skypessä :3 Mä löysin netistä yhden omakotitalon, vuokra olisi 300e kuussa ja siinä oli kaksi huonetta + keittiö. Mutta sisustus oli aika vanhanaikainen.

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.