Lävistykset

maaliskuuta 03, 2015

Minulla ei ole kauheasti kokemusta kielikoruista, kulmakoruista ja sen sellaisista, mutta onhan minulle pistetty kolme rustokorua, normi korvikset korvalehteen ja napakoru :) 


No nyt on tässä siis normi korvakoru ja venytys. Minkäköhän ikäinen olin... olin varmaan 9-10-vuotias kun hankin korvalehteen korvakorut ja aloin venyttää 8-luokan loppupuolella
Minulla on tällä hetkellä 10mm venytys 


Noita liloja venytyskoruja on monenkokoisia

 Hankin toiset korvakorut 12-vuotiaana, mutta ne meni umpeen, mutta pistin tuohon oikean puolen korvalehteen uuden korun. Vasemmassa (siis tässä kuvassa) on vain yksi korvakoru

Sitten oikeasta korvasta löytyy tragus. Lävistys on korvan nipukassa siis. Mulle sanottiin paikan päällä että paraneminen kestää 1-3 kk, mutta netissä lukee monella sivulla, että se kestää 6-12kk. Mutta sehän riippuu ihmisestä ja kuinka sitä korua hoitaa. Rustoalueet paranee hitaasti, joten paraneminen voi kestää kolmesta 12 kuukauteen, korun paikasta riippuen myös. Saunomista ja uimahallissa käyntiä kannattaa välttää ainakin parin viikon ajan. Korun voi vaihtaa 1kk:n kuluttua.

Hoitona : lämmin, juokseva vesi ja suolavesihaude.
Hinta: 30e 
Paranemisaika: 6-12kk
 Pistin tän rustokorun varmaan 3 vuotta sitten. Korun nimi on rook. :) Tässä on samat hoito-ohjeet kuin traguksessa. Tää rook parani tosi nopeasti, hoidin sitä omasta mielestäni ihan hyvin, ja oon tyytyväinen :) Haluaisin kyllä renkaan siihen, jotta se näkyisi paremmin. Hamstraan kaikki rustokorut sun muut oikeaan korvaan. 

Hinta: 20e
Paranemisaika: 6-12kk
Tuossa on kaksi tragukseen kuuluvaa korua 


Tuossa näkyy ihan pikkuriikkinen valkea piste, siinä mulla oli myös koru, nimeltään ulompi Conch, jos oikein muistan. Minä pöljä kyllä annoin Julian pistää sen itse minulle, ei sinä mitään mutta en puhdistanut sitä tarpeeksi niin se tulehtui :( Laitoin sen vuoden 2013 alkupuolella, kesällä otin pois.

Tuossa on yksi rook-koru, mutta en ole saanut vieläkään tuota hoitokorua irti joten on aika vaikea vaihtaa. Nyt tästä tänään laitetusta napakorusta :3 Se itselläni sattui todella paljon, sillä pihdeillä oli vaikea saada ihosta kiinni, joten pihdit olivat todella tiukasti kiinni, joka sattui ja neula sattui sen myötä enemmän. Minulle täytyi ihan voimalla pistää se napakoru ja jalat piti olla koukussa :P Oli kivun arvoista! Korun voi vaihtaa n.1 kk:n kuluttua, mutta on suositeltavaa odottaa ainakin se 2-3 kuukautta.

Hoito: Huuhtelu aamuin illoin juoksevan veden alla, desinfiointiaineita ei tartte käyttää. Varo meikkien ja muiden kemikaalien päätymistä lävistysalueelle. Paranemisaika: 6-12kk
Hinta: 30eOlen tässä kaksi erilaista napakorua, tämän missä on siivet, sain Lauralta :) 
Olen tuon pinkin napakorun ja vetoketjunapakorun ostanut Glitteristä. 

Pinkki maksoi muistaakseni 10 euroa ja vetoketjun ostin kolmella eurolla, kun Glitterissä oli alennukset


Noniin siis 22.5 otin tatuoinnin, en kerro missä sen kävin laittaa, mutta ei tehnyt niin kipeää kuin luulin. Ajattelin, että itken siinä kohdalla kun neula osuu selkärankaani, mutta enemmän se nipisteli sivuilta kuin keskeltä. Aioin ensin ottaa käsivarteen tämän tekstin, mutta luin netistä että ei kannata stressata sitä kipua ja ottaa tatuointia siihen kohtaan johon käy vähiten kipeää. Joten otinkin sen sitten niskan alapuolelle. Tekstiä korjaillaan sitten kun se paranee, eli kahden viikon päästä. Saatan jopa ottaa toisenkin tatuoinnin, ristin joko käteen tai korvan taakse. 

"Come What May" tulee laulusta, jota rakastan koko sydämestäni. Eihän minun tarvitsekaan muille selitellä, miksi halusin tämän tekstin, minussahan se on kiinni koko loppuelämäni. Tiedän itse mitä se minulle merkitsee, siinä se.

Tatuoinnin päälle pitää laittaa kaksi-kolme kertaa päivässä vaaleanpunaista bepanthen  voidetta.


Olen tässä 2.7 käynyt korjauttamassa tatuointia, siihen lisättiin väriä ja samalla tehtiin tuo risti yläpuolelle. 

Pystyviiva kävi enemmän kipeää, mitä vaakasuora viiva kävi. Mutta en itkenyt! Olen tyytyväinen tulokseen :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.