Maaliskuun suosikit

maaliskuuta 30, 2015

Päätin nyt näin maaliskuun 30. päivänä tehdä maaliskuun suosikit-postauksen.  Voisin ehkä tehdä joka kuun lopulla tämänkaltaisen postauksen, niin ainakin keksin jotain uutta joka kuukaudelle. :)Ostin Rustasta kympillä aivan ihanan pehmeän viltin. Oon tähän tosi tyytyväinen, eikä ollut kalliskaan. Ostin tämän tässä kuussa ja tää on mun ykkössuosikki.
Toinen kuukauden suosikkini on napakoruni. Se on parantunut hyvää vauhtia ja voin kohta vaihtaa siihen erilaisen korun. Oon tosi iloinen että uskalsin ottaa tämän korun, oli kaiken kivun arvoista. Kipu oli sietämätöntä, mutta se kesti vain hetken.


Kolmantena tulee tämä uusi paita, minkä ostin Rajalta, yli viikko sitten. Tämäkin oli muistaakseni sen 10 euroa ja tykkään tästä. Tämä on hyvä kesäpaita.
Nämä uudet venärit ovat neljäntenä. Mulla on nyt yks niistä korvassa, en oo vieä uskaltanut venyttää enempää. Nämä siis maksoivat 7 euroa. Eipä ainakaan tarvitse vähään aikaan ostella näitä.En tiedä lasketaanko tätä kuukauden suosikiksi, joten laitoin tämän viimeiseksi. Eli siis kämpän hakua Paulin kanssa ; muutamme varmaan vasta tämän vuoden lopussa tai ensi vuoden alussa, mutta säästäminen täytyy aloittaa aikaisin. Mutta on se ihanaa rakkaan kanssa omaa kämppää kattella :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.