Neljän seinän sisällä

kesäkuuta 25, 2015

Otsikosta voi jo päätellä, etten ole päässyt käymään missään. Olen virunut sisällä homehtumassa jo kolme päivää. Harvoin olen monta päivää kipeänä, yleensä kuumettakin on vain yhden ja puolen päivän ajan. 

Olen ollut maanantaista asti korkeassa kuumeessa, joten en ole jaksanut perehtyä blogin kirjoittamiseen. Kuumetta on ollut korkeimmillaan 39.3 astetta, tänään ennenkuin menin isän kanssa päivystykseen, kuume oli laskenut 34.6 asteeseen. Eli aika paljon laskenut, otin ennen nukkumaanmenoa Panadolin joka laski kuumetta. Pauli kävi tänään katsomassa mua, piristi päivääni :) Paulillakin on jonkun verran flunssaa.

Kurkku on siis niin kipeä ettei mitään järkeä. Mulla on ollut nielutulehduksen (angiinan) oireita paljon : Korkea kuume, voimakas kipu nielussa, vaaleat peitteet nielurisoissa, kaulan ja leukakaaren turvonneet ja aristavat imusolmukkeet ja päänsärky. Kävin tänään päivystyksessä joskus kahdeksan aikoihin ja multa otettii verikokeet ja kolme kertaa nieluviljely. Enpä ole jaksanut muuta tehdä, väsyttää koko ajan. Onneksi kuume on laskenut.

 Tätä näytti lääkärikäynnin jälkeenUusi huppari! :) Sain sen mummolta, maksoi 70 euroa, oli vääränkokoinen mummolle joten sain sen itselleni Olo on senmukainen että ei olisi kannattanut nousta sängystä ollenkaa Se että oon viel hengissä on osaksi näiden ansiota, limsa oli toinen hengenpelastajani


Tuota kelloa on saanut tuijotella jo kolme päivää, onneks  olo on jo paljon parempi, ainoastaan kurkku kipeä. 
 

Ei noussut kuume suihkun jälkeenkään, parempaan päin menossa! Toivottavasti tämä menee pian ohitte. Kirjoittelen kun olen ihan terve ja jaksan ottaa enemmän kuvia. Täällä on satanut varmaan jo kahden päivän ajan :P

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.