Merkitys

heinäkuuta 25, 2015

Jokaisen tehtävä : syntyä, elää ja kuolla. Mutta sen aikana tapahtuu monia asioita, jotka kestää ainiaan.

Jokainen varmaan joskus miettii, mitä hän tekee täällä. Miksi minä olen täällä, eihän minulla, pienellä ihmisellä ole mitään merkitystä täällä. Todellisuudessa, meillä kaikilla on jokin merkitys. Jokaisella on tässä elämässä tietty tehtävä, mutta se voi olla vaikeaa ymmärtää. Varsinkin niillä, jotka taistelevat masennuksen syövereissä voi olla todella vaikea huomata, mitä tässä elämässä on elämisen arvoista.

            Mutta jokainen tulee saavuttamaan elämässään jotain suurta, mikä auttaa jaksamaan. Minullakin saattoi olla pari vuotta sitten motivaatio nollassa, mutta ajatellessa sitä, että jossain vaiheessa elämääni, tajuan mikä minun päämääräni, tehtäväni on tässä maailmassa, on todella rauhoittavaa ja hyvä keino rakentaa motivaatiota.
  
             Joillekin selviää oma päämääränsä jo peruskoulun jälkeen, joillakin vasta monen vuoden päästä. Mutta eikö jokaista yhtään kiinnosta tietää, mikä se päämäärä on? Se voi olla jotain todella suurta. Se voi olla rakkautta toiseen ihmiseen, se voi olla joillekin elämänsä työ, mitä tahansa. Jokaisella on eri määränpää, mutta niillä on yhteys. Määränpää auttaa jaksamaan tässä maailmassa. 

Tämä tieto, että maailmassa on jotain suurempaa kuin me, auttaa jaksamaan. 

Tässä nyt tämmöistä, omaa "jaksamis-tekstiäni"

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.