Kesä on ohi!

elokuuta 30, 2015

Eilen juhlittiin venetsialaisia, eli kesäkauden päättäjäisiä. Alkuillasta olin Elinaa ja Suvia, siinä monesti tuli tuttuja vastaan, mutta oli aika tylsää ja todella kylmä! Menin kotia syömään vähäsen ja vaihtamaan vaatteet. Yhdeksän aikoihin palasin takaisin satamaan. En ottanut kameraa illalla matkaan, en ottanut laukkua ollenkaan, joten kamera olisi vain tuhoutunut illan aikana.

Kamerasta löytyi myös kuvia alkuviikolta, kun olin Juliaa ja Jassuakin.Ostimme heseltä ateriat. Kävimme Prismasta ostamassa mutakakkua ja menimme puistoon syömään. Oli ihan mukava päivä, mutta luulin että avaimeni olivat pudonneet puistoon, joten lähdin yhdeltätoista yöllä etsimään niitä taskulampun kanssa. Kun pääsin kotia, kerroin Jassulle, että avaimet ovat hukassa, Jassu kertoi, että ne olivat hänen laukussaan!

Tämä on ilmeisesti otettu viime perjantaina, kun olin kipeänä


Uusi venäri :)


Turkin tuliaisia molemmissa kuvissaKuvat ovat hieman heilahtaeita, koska otin nämä pyöräillessäMeillä on juuri nyt menossa olohuoneen muodonmuutos. Kaikki vanhat huonekalut menevät pois ja äiti osti mummolta ja papalta huonekalut 300 eurolla. Mummo ja pappa ostavat uudet huonekalut olohuoneeseen niin otimme heidän vanhat huonekalut.

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.