Koulunpenkille jälleen

elokuuta 12, 2015

Ja taas koulut alkoivat. Toinen vuosi lähihoitaja-alalla alkaa, mitähän tästä tulee. Katsoin, kun aulaan tuli uusi oppilaita, jotka aloittavat lähihoitaja-alan tänään. Tuntui, kuin olisin itse vasta aloittanut, siitä on jo vuosi... Olen sen aikana saanut paljon uusia kavereita ja olen muuttunut vuoden aikana omasta mielestäni, en tiedä näkyykö se päältäpäin. 

Vaikka sää ei ollut kesällä yhtä hyvä kuin ennen, oli kuitenkin mahtavaa nähdä ystäviä, valvoa pitkään ja nukkua myöhään. Tulihan sitä kesän aikana nähtyä myös luokkakavereitakin. Eilen vietettiin viimeistä lomapäivää, olin aluksi Paulin kanssa, illasta hengailin vähän aikaa Jassun ja Lauran kanssa. Mutta lomapäivä päättyi sateeseen.

Kouluaamu ahdisti jonkin verran, sillä yöllä en saanu nukutuksi, mutta osasyynä oli se, että satoi kaatamalla ja päätä särki. Aamulla sain syötyä jogurtin ja pullanpuolikkaan, oli nälkä, mutta en pystynyt syömään enempää. Jossain vähän ennen yhtäätoista Pauli tuli meille aamukahville, sitten menimme yhtämatkaa kevarilla kouluun. Minulla on yleisaineet, jotka ovat Hyvolla ja Paulin tunnit ovat Tekulla, mutta Paulilla oli aikaa viedä minut kouluun. Koulu alkoi 12, näin Lauran, Lindan ja Millan varttia vaille 12 koulun edessä. Siitä sitten tunnille.

Koulupäivä meni todella nopeasti, kävimme vähän lähihoitajaopintoja läpi, jossa näkyi meidän ammatilliset tutkinnon osat ja tsekkasimme myös työpäivät. Syyskuun alussa meillä on etäviikko! Ja kävimme myös läpi, mitkä kurssit olemme päässeet läpi. 


Vein Sonyn korjattavaksi Giganttiin, se sammui koko ajan, joten sain lainapuhelimen Gigantista. En tykkää tästä puhelimesta, tämä on todella alkeellinen puhelin... Huawei Y330


Menimme sateensuojaan satamassa.
Eipä tässä ihmeempiä. Pääsin kahdelta, söin ja nyt vain katselen televisiota. Olen varmaa kavereita tänään, koska Paulilla tuli muita kiireitä :) Aurinkokin paistaa ihan mukavasti tällä hetkellä. Moikkaa! :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.