Raskasta hommaa

elokuuta 25, 2015

Maanantai

Koulu alkoi puoli yhdeksältä, jolloin oppilaskunta kokoontui aulaan. Tai ainakin se osa, joka pääsi tulemaan, eli minä, Suvi, Elina, Laura ja Mira. Mutta Suvi menikin tunnille niin jäimme sitten siihen neljästään. Aloitimme infoamisen. Kävimme uusille luokille kertomassa oppilaskunnasta ja sen toiminnasta. Kaksi ensimmäistä luokkaa olivat Hyvolla, mutta sitten piti järjestää kyyti Tekulle, sillä toiset kaksi luokkaa olivat sittenkin siellä. Koko päivä oli aika kiireistä touhua, ravaamista luokasta luokkaan. Mutta se oli toisaalta kivaa, aluksi aika hankalalta tuntui, mutta sitten selostaminen oppilaskunnasta tuli ihan itsestään. Tekulta piti sitten alkaa kävellä Hyvolle, onneksi Prisman kohdalla, Laura sai järjestettyä kyydin!

Ilmottauduin tässä viime viikolla järjestö- ja koulutusjaostoon, sekin on näitä Sakki-juttuja. Mitäs muuta olenkaan tehnyt...? Kävin Paulin kanssa mummon ja papan tykönä, sitten Lautsikassa laavulla piipahtamassa.

Näistä onkin eilinen päiväni tehty!


Testasimme etukameran laatua odotellessa seuraavaan luokkaan pääsyä


Söpöinä mukamas... huomaattekos pienen virheen silmäluomessani xD 
Vasemman (tässä tapauksessa oikean) silmän silmäluomi on painunut hituisen alemmas. Joo jokaisella on erinäköiset silmät, eripituinen jalka jne. Mutta minulla on pistänyt ampiainen joskus pienenä tuohon erittäin erittäin lähelle silmääni.


aim friiiiii! - lauraEi paha ei paha, varsinkaan etukameralta!


Aurinko häikäisee... sokaistun! Prismaan menossa!


Pitihän niitä rehujakin kuvailla, ei blogi ole mithää ilman pinkkejä kukkia!

Eipäs tässä sen kummempia, näkemisiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.