Satama Open Air 2015

elokuuta 02, 2015

Day 1

Noniin, Satama Open Air on nyt viikonloppuna ollut Kemissä, tuli kyllä nähtyä vähän kavereita, kuunneltua musiikkia ja otettua vähän valokuvia. Huom! Vähän. En siellä pimeydessä saanut otettua paljon kuvia, mutta Riasta ja Millasta sain söpön kuvan.
Pyöräilin ensin Samulille, Pauli oli jo siellä odottelemassa. Olipa ihanaa lähteä sateeseen pyöräilemään... Kun pääsin Samulille, sade olikin loppunut! Jos olisin odottanut jotain 10 minuuttia niin en olisi kastunut olleskaan! 

No mutta kuitenkin. Olin Samulilla ehkä alle puoli tuntia, kun Ria käski tulla S-marketin eteen, koska hän oli siellä Millan kanssa. Siitä sitten pikkuhiljaa hipsimme Ruutinpuistoon.

Siellä näin myös Sonjaa, Elinaa ja Suvia. Tietenkin myös äitiäni, muita sukulaisia ja Paulia. Ja muita kavereita myös :) 

Sormukset - H&M , 6,95e
Toppi - H&M 14,99e


Olin kotona vähän ennen kahta. Perjantai-iltana esiintyivät mm. Haloo Helsinki, JVG.
Sinä iltana tuli nähtyä paljon luokkakavereitakin, kuten myös lauantainakin. Perjantaina näin Lauraakin ennen kuin hän lähti Helsinkiin :)

Tänään meille tuli se uusi asukas :) Laitan kuvia siitä huomenna, se on aivan ihana tapaus!

Satama Open Air 2015 Day 2 postauksen näet Lauran ja minun blogista.

Heissan! :)

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Tykkäsin postauksesta, mutta ulkoasu on hyvinkin sekava. Gadgetit laittaisin siistimmin ja jotenkin ulkoasu ei vaan nappaa, mutta pääasia, että ite tykkäät :).

    http://kakkujaunelmia.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.