Vielä on kesää jäljellä...

elokuuta 14, 2015

...vielä tulee kauniita päiviä! Torstai oli aika lämmin päivä, varsinkin silloin kun joutui istumaan luokassa. Mutta onneksi pääsimme jo muistaakseni yhden aikoihin. Menin kaupan kautta kotia, myöhemmin menin takaisin kaupunkiin ja olin Lauraa, Nennaa ja Markoa. Nenna ja Marko kävelivät kämpille, Mäntylään ja minä ja Laura kävimme sillä välin meillä katsomassa Lumopirua. Illalla poikkesimme vielä Nennalla ja Markolla, joiden tykönä oli myös Paula ja Sara. Olimme siinä sen puoli tuntia suurinpiirtein ja saatoin Lauran pyörällä Lidlin liikennevaloihin. Ajattelin siinä samalla käydä pyöräilemässä Pajusaaressa ja ottaa muutaman kuvan.


Oli se kyllä hieman inhottavaa, että auriko alkaa paistaa kun koulut alkaa. Mutta ihan kiva kyllä, jos näitä aurinkoisia päiviä tulee enemmän. Tänäänkin vietimme koulupäivän tänä syksynä alottaneiden kaksoistutkintolaisten kanssa. Puolet meidän luokasta esitteli paikkoja, puolet sitten piti heille tutustumisleikkejä. Minä olin näissä ns. leikittäjissä. Oli ihan mukava päivä, leikit leikittiin Saukin kentällä, siinä sai istuskella ja paistatella auringossa, kun ensimmäiset parit leikki, sitten oli minun ja parini vuoro johtaa leikkiä. Jonka jälkeen saimme jäätelöt ja menimme kotia. 

Kumma, että koulut alkoi jo keskiviikkona, enkä ole vielä kertaakaan ehtinyt käydä ruokailussa, keskiviikkona koulut alkoi vähän jälkeen kun ruokailu alkoi, torstaina kävin syömässä Lauralla ja tänään pääsimme juuri ruokailun aikoihin.

Löysin kamraatin pyörätieltä.
Nämä kaksi kuvaa otin vissiin tiistainaHuomenna menen Jassun ja mummon kanssa torille myymään vaatteita, suurinpiirtein puoli ysin aikaan, sitten olen Lauraa :) Pauli on siellä etelässä kilpailussa. Se on vissiin jokin taitokilpailu Young Rider of the Year. Nään sen sitten maanantaina seuraavan kerran. Olimme viime yön Keminmaassa yötä, Pauli vei mut sitten aamulla kotia ja menin kouluun :)

Eipäs mulla muuta, moikka! :)
You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Varatiessä olisi kiva asua, vieraat heittäis luultavasti läppää :D

    infinnish.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Totta :D tuon Varatien vieressä menee Tallitie myös :D mutta kummallakaan tiellä ei ole enää mitään

    VastaaPoista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.