Täysi-ikäisyys koitti

tammikuuta 14, 2016

Jaa sitä 7. tammikuuta tuli 18-vuotta täyteen. Oli aika outo fiilis juhlia sukulaisten ja ystävien kanssa ja lauantai-iltana mennä sukulaisten ja rakkaan kanssa baariin... :D

Lauantaina päivällä sukulaiset kävivät kakkukahvilla. Lahjaksi sain Diorin meikkisivellinsetin, D&G:n hajuveden, 210e rahaa, korvakorut, kaulakorun, topin, Muumilasin, kuohuviinipullon, sikaria ja kaikkea muuta yhtä mahtavaa :) Sain myös Bluetooth-kaiuttimen!

Lasken tämän kuukauden suosikeiksi!

Illalla sitten avattiin ensimmäiset siiderit/kaljat. Meno oli ihan jees, oli mukavasti porukkaa koolla. Minä ja enoni siis pidimme yhteissynttärit, jotka olivat ihan hyvä idea. Juomat oli ostettu puokkiin, mutta juhlat pidettiin meillä.

En oikein keksi mitään kirjoitettavaa. Jäin lauantaina Villelle yöksi, kun tulimme baarista. 

Työthän minulla oli alkanut jo 5. tammikuuta. Mutta tänään jouduin olemaan kotona, koska olen varmaankin tulossa kipeäksi. Ainakin oli saumaa kirjoittaa tännekin pitkästä aikaa!

Eilisestä asti minulla on ollut huono olo ja vatsa myllää. Vatsatautia taas liikenteessä, ja mä sairastun oksennustautiin yleensä kerran vuodessa.

Heräsin keskiviikkona Villeltä (menin siis sinne yöksi, koska minulla oli vasta kahdeksi töihin) ja minulla oli vatsa ihan sekaisin, tärisytti ja päätä särki. Mutta menin kummiskin töihin, joka kostautui. 
Illalla oli kauhea olo, tänäänkin olen vain levännyt ja kävin kaupasta hakemassa limsaa. Kyllä näin levättyä on vähän parempi olo, joten menen huomenna töihin. Sittenhän pääsee jo viikonlopun viettohon!

Menen mitä luultavammin huomenna Villelle yöksi, kun hänen pikkuveljensäkin tulee sinne. Mutta pitää vähän kattella, menen ainakin käymään. 

Villellä ja mulla menee tosi hyvin, jos en ole vielä täällä mainostanut. Mennyt niin hyvin, että olen saanut avaimenkin Villen tykö. Tai no onhan mulla ollut avain sinne jo jonkin aikaa. Villen tykönä viihtyy hyvin, oma kämppä hällä kun on. Minä siivoan, hän tekee ruokaa :D Katotaan elokuvia, käydään koiran kanssa lenkillä, ollaan vaan. Tuntuu, että Villen seurassa olokin on rennompi. Hän kannustaa mua koulunkäynnissä ja kaikessa muussakin <3

Onhan tietenkin joskus niitä huonompiakin päiviä, mutta kelläpä niitä ei olisi. Rakastan kuitenkin Viliä :3

No mutta, lähetään katselemaan kuviakin välissä!


Mä kauhealla urakalla, mutta huonolla tuloksella värkkäsin nuo 18 koristeet ja ruusut tuohon kakkuun.
Tilasin itselleni pienen synttärilahjankin :)

Testailin vähän puhelimeni etukameraaMakaa itse kotona koko päivä tekemättä mitään. Kyllähän sen päivän viettää selfieitä ottaen ;)
Tämä oli se kaiutin minkä lahjaksi sain :) 

Mutta pitää mennä aikaisin nukkumaan, pitää herätä ennen aamukuutta. Lähden tekemään eväitä huomiselle työpäivälle ja sitten menen unten maille :) 

Öitä!You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.