SAKKI Talvipäivät 2016

helmikuuta 06, 2016

Vähän myöhässä tästä kirjoitan mutta siis.... olin 22.-24. päivinä Jämsässä Saarikosken leirikeskuksella Talvipäivillä. Luulin aluksi, että ne olisivat Helsingissä päin, mutta ne olivatkin Jämsässä, ei ollut yhtään hajua missä päin se edes on.. 

Mutta näin se meidän reissu alkoi:

21.päivä; 

Juna lähti Kemistä siinä puoli kymmenen aikaan... tai ainakin olisi pitänyt lähteä! Juna oli noin tunnin myöhässä, mikäpä siinä odotellessa. Kun pääsimme junaan, älysimme, että meillä on istumapaikat Tampereelle asti. Ei onnaa! Etsimme konnarin ja pyysimme makuuhyttiä. Mutta tietenkään, me emme olleet kustantaneet matkaa, joten meillä ei ollut niin paljon rahaa, että olisimme voineet maksaa makuuhytin. Mutta tämä ihana konnari päästi meidät silti makuuhyttiin (luojan kiitos!)

22.päivä; 

Olimme siinä viiden maissa aamulla Tampereella, pari tuntia Tampereen juna-asemalla istuskellen.. En muista oliko silloinkin juna myöhässä. Noh, mutta kun pääsimme junaan, oli suurinpiirtein tunnin matka Jämsään. Kun juna pysähtyi Jämsään, se oli paikoillaan sen puoli perkeleen sekuntia ja lähti liikkeelle. Ehdimme oville, muttemme ulos asti. Jotenka, menimme Jyväskylään! Koko juttu pelkästään nauratti, kuinka tämäkin reissu alkaa hyvin. Noh siinä Jyväskylässä olimme sen 10 min. kun toinen juna Jämsään päin lähti. Hyppäsimme junaan, selitimme konnarille mitä tapahtui, niin pääsimme ilman lippuja Jämsään. 

No onneksi tällä kertaa ehdimme junasta pois! 

Siinä juna-asemalla odottelimme siihen 12 asti. Ei kovin kauaa odoteltu. Lisää porukkaa saapui asemalle, siitä bussi sitten haki meidät. Menimme n. 20 km keskustasta metsän keskelle. Ajattelin että "herranjumala mihin meitä oikein viedään??". Ensimmäisenä tuli keskitysleiri mieleen. Mutta paikka oli kyllä todella rauhallinen ja mukava.
Iltaohjelma oli kivaa, talent-esityksiä sun muita. Nukuimme neljän-kuuden hengen huoneissa. 

23.päivä;

Ei mennyt minulla niin hyvin. Nukuin koko päivän huonon olon takia. Kyllä mua käytiin katsomassa välillä ja tuomassa juotavaa ja syötävää. Illala pääsin kuitenkin takkahuoneeseen, eriin rakennukseen siis. Mutta huonon olon takia missasin koko päivän :(

24.päivä;

Päivä meni todella nopeasti, lähdimme jo 13.15 koska juna lähti 13.50, jolloin olimme koko matkan istumapaikoilla, mutta onneksi pääsi makaamaan kun väki väheni


Tämmösen sain Ricolta :)


Söpööö

Ostin Rustasta itelle luomiväripaletin maksoi 6-7e


Neule - Seppälä - 20e
Hiuksiin jätettävä hoitoaine kaupanpäälle


Nivea rasva n. 3e - Rusta
Mamman kanssa käytii viihteellä


You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.