My Week | paljon tapahtuu

maaliskuuta 26, 2016

Maaliskuu on jo lopuillaan, ajokortti on jo melkein taskussa. Villen kanssa tulee kohtapuolin 8 kk täyteen tätä ihanaa yhdessäoloa <3

Tässä ollaan kärvistelty nielurisatulehduksessa jo monta viikkoa, sain vahvempia antibiootteja, jos se sillä katoaisi viimeinkin. Melkein joka aamu saa herätä siihen kun verta vuotaa nenästä ja liman mukana tulee verta. Ollut jo niin kauan kurkkukivussa ja nuhassa ja kurkku kuivuu sairaasti. Olihan se silmätulehduskin siinä välissä, mutta se meni ohi jollain silmävoiteella.

Maanantai ja tiistai meni sairaan hitaasti. Mutta jotain positiivista niissäkin päivissä oli. Maanantaina minulle tuli ilmoitus vapaasta kämpästä, jonka varasin. Tiistaina kävin allekirjoittamassa vuokrasopimuksen ja muutan 1. toukokuuta Kemin keskustaan!

Kävimme luokan kanssa keskiviikkona Takajärven koululla pelaamassa airsoftia. Se oli huippuhauskaa! Voisin useamminkin mennä pelaamaan. Se oli ehkä viikon kohokohta koulussa.Näytän ihan kärpäseltä tää kypärä päässä!!


No mutta siis.. torstaina muistaakseni menin Villen tykö yöksi ja olin perjantainakin yötä Villellä. Tai perjantaina ei ollut tarkoitus jäädä Villen luo yöksi, sillä menin Villelle viiden maissa, kävimme saunassa ja sitten kutsuimme Villen luo kavereita. Väsytti niin paljon, etten olisi jaksanut kävellä kotia. 

Tässä on jotain muutamien päivien/viikkojen takaisia kuvia

Ei mulla tässä muuta, olen lähdössä kaverin bileisiin :)
HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.