Oulu 15.-16.4

huhtikuuta 21, 2016

Noniin kirjoitetaanpas nyt siitä Oulun reissusta! :)

15.4

Eli siis pääsin perjantaina töistä klo: 13.45, menin suoraan Villen tykö ja katselimme, monelta junat ja bussit kulkee Ouluun. Joskus kolmen maissa kävin kotona, menin mummon kanssa Sotkaan ostamaan uudet huonekalut mun kämppään (jotka näette, vasta kun kämppä on sisustettu ja huonekalut koottu) , löytyi aivan täydelliset huonekalut, jotka voi hakea muistaakseni viikon päästä. 

Kun pääsin kotia, niin tuli kiire laittaa kaikki tavarat valmiiksi ja pyöräillä Villen kanssa juna-asemalle. Juna lähti 17.35 ja olimme asemalla ehkä 17.25. Kyllä junaan onneksi ehdimme, mutta jouduimme ostamaan liput junasta, joten liput maksoivat enemmän. 20 euroa!!!?? Huhhuh..

Noh ei siinä mitään, Oulun juna-asemalta kävelimme R-kioskille ja sitten Raksilaan ostamaan herkkuja, juomista ja Villelle tikkatauluun tikkoja. Odottelimme siinä Villen kaveria ja lähdimme sitten Burger Kingiin syömään. (en tykännyt)

Kävimme Anttilassa kiertelemässä ja löysin itselleni Criminal Minds 7 tuotantokauden ja Villelle ostin Miehen Puolikkaat tuotantokauden. Molemmat maksoivat 10 euroa.Ville jätti Tompan mun kans hetkeksi kahestaan, hän on nyt surullinen
Huonoksi onnekseni, valitsin itselleni yhdet ihanat kesäkengät Oulun reissulle. Se oli virhe. Ne olivat erittäin epämukavat tälle maratonille! Kävelimme niin paljon, että jalkani olivat ihan muusina ja lonkat kärsivät koko ajan. Kävelimme nimittäin Oulun keskustasta Tuiraan, Villen isovanhempien luokse.
Ja sitten illalla vielä kävelimme Tuirasta takaisin keskustaan. Koko ilta oli pelkkää kävelyä. Onneksi pääsimme joskus kolmen tai neljän maissa yöllä Villen pikkuserkun luo yöksi. 

16.4


Heräsimme joskus kymmenen aikoihin aamulla, Henkan (Villen pikkuserkun) kämpässä oli kauhean kuuma! Siinä istuskelimme hetken ja lähdimme kävelemään keskustaan. Keskustaan oli ehkä jotain 3-4 kilometriä. Tyylikäs rakas


Kurre!


Ulkona oli ihanan lämmin ja aurinko vain paistoi


Nuo kaksi eivät vaan sitten jaksa oottaa mua, kun sipsutan hiirenaskelilla eteenpäin.


Otin vähän enemmän maisemakuvia.
En ottanut ruuista kuvia, enkä kauppakeskuksista

Kävimme kyllä lauantaina Kauppakeskus Valkeassa, mutta siellä oli aivan liikaa porukkaa. Ostin vain kuulokkeet sieltä ja lähdin 


Illalla pääsimme junaan, joka vei meidät pois sivistyksestä Kemin ihanaan kaupunkiin.


Mutta voisin useamminkin käydä Oulussa. Mutta ensi kerralla otan paremmat kengät!


Tässäpä nämä tällä kertaa! :)
You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.