Yökukkujan postaus

elokuuta 30, 2016

Noniin, nyt kirjoitankin vähän useammin, joskus tulee vähemmän tekstiä postauksiin, joskus enemmän. Harmi vain, että tämänkin postauksen ajankohta on klo: 0.39....

Tänään ei sinänsä tapahtunut kummempia, olen ollut kaupungilla, kävin kotonakin "pitkästä aikaa", tosin vain vaihtamassa vaatteet ja vein muutamia tavaroita kämpille ja menin takaisin Villen luo. 

Oli vähän heikko olo, väsytti päivällä tosi paljon ja kroppa tuntui tulikuumalta, joten mittasin kuumeen Villen vaatimana ja oli lämpöä tasan 37 astetta... Kävimme Villen sukulaiselta hakemassa jonkin pelin, Paulan kyydillä onneksi pääsimme. Siinä ohimennen näimme Lauraakin. 

Kun pääsimme Villen luo, mittasin hetken päästä uudelleen kuumeen, lämpöä oli sillä kertaa jo 37.2 astetta. En ole sen jälkeen edes halunnut mitata kuumetta, minulla on ollut jo lämpöä kahtena tai peräti kolmena päivänä. Kun normaalilämpöni on alle 36 astetta, 37 astetta tuntuu jo liian ylivoimaiselta... Odottakaa vain, kun minulla on kuumetta 39 astetta. Silloin en yleensä ole kyennyt tekemään mitään, kun jalat eivät kanna, eikä silmät pysy auki. Siinä on pari tirppaa piristämään tätä päivää :)


Mutta onneksi olo oli sen verran "hyvä", että pystyin auttamaan Villeä pakkaamisessa. Pakkaamisen jälkeen, katsoimme hetken telkkaria ja sitten Paula ja Sara pyysivät mukaan kalaan. Kävimme kaupasta hakemassa vähän grillattavaa, limukkaa ja kaikkea muuta hyvää.

Oli ihan järkyttävän kylmä jokaisella ja älyttömän pimeää. Saimme kauan tapella nuotion kanssa, koska emme tyhminä älynneet ottaa puita mukaan, joten jouduimme Saran kanssa nappaamaan padon toiselta puolelta löytyvästä nuotiosta puuklapeja, jotka olivat muuten käyttökelpoisia. Mutta märkiä.
Tosin olin ehtinyt viedä aamulla kameran kotiin, joten jouduin jälleen kerran tyytymään puhelimen kameraan. Siinä grillatessa hyytävässä kylmyydessä huomasimme, että tähtitaivasta tuli koristamaan revontulet! Eli siis oltiin mitä luultavammin pakkasen puolella, ainakin vähäsen.


Jälleen kerran pahoittelut kamerani laadusta. Toisaalta, revontulista on aika hankala saada tarkkoja kuvia, ellei ole tosi tosi hyvä järjestelmäkamera. Tai no, en tiedä onko puhelimia, millä saisi tosi hyviä kuvia revontulista, tai yötaivaasta ylensäkin, omalle kohdalleni ei sellaista puhelinta ole sattunut. 

Ja tällä hetkellä puhelimenani toimii Samsung Galaxy S7 Edge

Tämä oli nyt tämmöinen yöllinen postaus, aika lyhyt tosin, joten pahoittelut myös siitäkin. Eikä varmaan kovin mielenkiintoinenkaan ;D 

Yritän parhaillaan kehitellä tässä jotain vähän erikoisempaaa postausta, joten voitte antaa joitain vinkkejä, mikä olisi kiinostavaa luettavaa! :) 

Minulla on myös parhaillaan menossa äänestys jossa on kolme postausideaa :

1. My Deepest Secrets ( jossa siis kerron tietyn määrän joitan salaisuuksiani/omituisuuksiani, mitä monikaan tai peräti kukaan ei tiedäkään)
2. Maailman paras täytekakku
3.Peruskoulun vaate- ja meikkimokat

Mutta kommenttikenttään saa heittää joitain muitakin ideoita, jos näistä ei mikää nappaa ;)

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ooi revontulia!! Ne on vaan aina yhtä kauniita. Ja postausideoista kaikki kuulostaa hauskoilta :D Kävin äänestää tuol sivupalkissa ykköstä, mutta olis noi 2 ja 3 kans kivoja lukee ^^

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisinpa ehtinyt ottaa kuvan, kun koko taivas oli revontulia täynnä :)
   Luultavasti tulen tekemään jossain vaiheessa kaikista noista postauksen, mutta menen aluksi äänestyksen mukaan:)

   Käyn tsekkaan blogisi ja heitän kommenttia takaisin :)

   Poista
 2. Revontulet on niin ihania! Toi kakkupostaus kiinnostais erityisesti, näin leivonnaisten rakastajana :-D

  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut :)
   Ja uskon että tuo kakkupostaus tulee jossain vaiheessa ilmestymään blogiini, vaikka se jäisikin tällä kertaa äänestyksessä häviölle ;D

   Poista
 3. Voi ei, itse en ole edes revontulia koskaan nähnyt, jos siinä vaiheessa multa kamera puuttuisi niin sitten tulisi kyllä pienenpieni itkupotkuraivari :D

  Ja tuos 3 postaus idea kuulostaa tosi kivalta ja mielenkiintoiselta, varsinkin kun itse vielä peruskoulussa olen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä päin näkee yllättävän paljonkin revontulia, mutta juuri silloin, kun järkkärini ei ole käsieni ulottuvissa :D

   Uskon että juuri tähän meikkimokiin liittyvään postaukseen tulee paljon kuvia ja tekstiä :D

   Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.