Kemin historiallinen museo

syyskuuta 11, 2016

Eilen ennen töiden loppua, kävimme yhdessä Kemin kulttuurikeskuksessa uuden historiallisen museon avajaisissa. Töissä on ollut todella mukavaa, aika rentoa ja hauskaa. Oli kiva päättää työpäivä museossa valokuvaamiseen ja lähteä kotiin. Olimme viime yön Kuivaniemessä viettämässä Kallen syntymäpäiviä, olemme jo muistaakseni kahden maissa tulleet Kemiin ja Kalle tuli samalla kyydillä tänne muutamaksi tunniksi. Tänään, on minun ja Villen vuosipäivä, mutta kirjoitan siitä sitten enemmän seuraavassa postauksessa. Ville on lähdössä kaupungille ostamaan minulle lahjaa. Emme olleet aikaisemmin puhuneet mitään lahjoista, mutta kävin tunti sitten ostamassa lahjan Villelle, vaikka aluksi ei ollut tarkoitus, muutakuin ostaa joku pieni kakku jota syödä illalla. 

Mutta ei siitä sen enempää, siirrytään kuviin!

Voitte päätellä, mitä nämä esittävät 


En kovin kummemmin tähän oikein osaa kirjoittaa mitään, koska päätin, että kirjoitan seuraavan postauksen mahdollisimman pian. Joko seuraava postaus on minun ja Villen vuosipäivästä, tai sitten "Peruskoulun vaate- ja meikkimokat" , joka voitti äänestyksen!

Minulla on monta postausideaa päässäni, enkä malta odottaa niiden toteuttamista, pari luonnosta on jo valmiina odottelemassa viimeistelyä :)

Mutta ei muuta tällä kertaa, heissan! :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.