MyDay 29.9

syyskuuta 29, 2016

Hellurei! Peruskoulun tyyli- ja meikkimokat ovat tällä hetkellä luonnoksissa, meikkimokat on jo kirjoitettu, vielä puuttuu tyylimokat. Mutta teen postauksen loppuun jo tänään ja julkaisen äänestyksen voittaneen postauksen huomenissa töiden jälkeen. 

Eli siis julkaisin 25.9. viimeisimmän mydayn, josta ilmeisesti osa piti ja sitä käytiin lukemassakin. Luulin, että olen huono mydayn kirjoittamisessa,mutta näitä on todella mukava kirjoitella. 

Valitettavasti tämä myday jää lyhyemmäksi, koska ei ollut aikaa ottaa kuvia töiden takia. Mutta älkää huoliko, kyllä kuvia silti löytyy!
Klo: 07:43
Heräsin jo klo: 07.10, rasvasin naaman, meikkasin, söin nopeasti viimeisen mustikkapiirakan palasen ennenkuin joku muu ehtii, kävin parvekkeella, pesin hampaat ja lähdin. 
Arkiaamut poikkeavat todella paljon viikonloppuaamuista, koska silloin on aikaa tehdä kaikki aamuhommat rauhassa. Mutta olen laiska heräämään aikaisemmin, joten joudun tekemään kaiken kiireellä. 

Klo: 07:50 lähden yleensä töihin. Matkassa menee noin 10 minuuttia ja työt alkavat 
klo: 08:00 - 08:15
Klo: 12:36
Emme jaksaneet koko päivää istua luokassa, joten menimme kirjastoon ruokatunnin jälkeen. Jatkoin kesken jäänyttä Tohtori Uni - kirjaa.Klo: 15:12

Töiden jälkeen pyöräilin Kivikon Ammattikoulun kautta ja menin Villen ja Mikan kanssa samaa matkaa kotiin. Siis Mika tuli käymään kahvilla meillä ja minä aloitin tiskikasan tuhoamisen tiskiharjalla.
Aloitin tämän piirtämisen jo työpäivän aikana, mutta väritin sen loppuun kotiin päästyäni. Klo: 16: 43

Aloitin peruskoulun tyyli- ja meikkimokat - postauksen kirjoittamisen. Mutta syy, miksi en saanut sitä vieläkään kirjoitettua loppuun, on se, että kamerasta loppui akku, joten joudun odottamaan sen lataamista, jotta voin ottaa loputkin kuvat. 

Mutta alempana on vähän esimakua tulevasta postauksestani.Kuvia en tässä paljasta, ihan vain teidän kiusaksenne


Juuri nyt klo: 18:02

Mässytän maailman toiseksi parhaimpia sipsejä. Iski himo alkaa mutustaa sipsejä, kun Ville sillä välin tekee meille italianpataa ja minä alan odottelemaan Jassua, joka juuri kaksi sekuntia sitten ilmoitti tulevansa kylään.


Karan mielestä kaikki maailman sipsit ovat parhaita. 


Eilen julkaisin postauksen "Kodissamme henkiolentoja?". Mitä mieltä olitte siitä? Ajattelin kuitenkin tehdä lisää jatkoa sille, mutta onko se mielenkiintoista? 

Tämä postaus taitaa olla nyt tässä, sillä olen lojunut koneella jo ihan riittävästi. 

Hyvää loppuiltaa kaikille!

P.S. mitkä ovat sinun lempparisipsejä?You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.