Kirppislöydöt

lokakuuta 16, 2016

Tähän postaukseen luettelen minun lempi kirppislöytöni. Rakastan kahlata kirppiksillä, sieltä löytää aina kaikkea kivaa ja vieläpä halvalla! Kun tulee rahaa, lähden uudestaan seikkailemaan viikkotoreille. Kemistä löytyy viikkotori, Citykirppis, asemakirppis ja Tavaramerta. Mutta minulla on vain kaksi suosikkia, viikkotori joka on ihan keskustan sydämmessä ja aseman kirppis. Tästä postauksesta löytyy tällä kertaa eniten vaatteita. Käyn joskus ilman rahaakin viikkotorilla, mutta silloin vain harmittaa, kun juuri silloin löytyisi kaikkea aivan ihanaa! Minulla ei ole enempää Täydelliset naiset-tuotantokausia, mutta tämä oli pieni heräteostos, sillä tämä maksoi vain jotain 3 euroa


Tämän olen ostanut aika hiljattain, uusimpia ostoksia siis. En ole vieläkään katsonut tätä, mutta jokin päivä varaan aikaa tähän elokuvaan. Olisko tämä ollut 2 euroa


Tämäkin maksoi vain 2 euroa. En ollut aikaisemmin elokuvasta kuullutkaan, mutta vaikutti ihan hyvältä, tosin välillä pitkäveteiseltä elokuvalta.

Tämä oli pakollinen ostos! Minulla on kaikki Frendien tuotantokaudet kasassa, ostin Prismasta suurimman osan tuotantokausista, yksi tuotantokausi maksoi 12,95e, ja tämä oli 6 euroa!


Nämä olivat kuuden euron, Seppälän kengät. En tiedä paljon olisivat uutena maksaneet, sillä Seppälästä ei kovin halvalla aina kenkiä löydäkään. Tosi korkeat, mutta varpaat tulevat herkästi kipeäksi.Tämä on yksi ehdoton suosikki. Eikä maksanut kuin 2 euroa tämäkin! Käytän tätä tosi useasti, rakastan tämän tyylisiä paitoja


Tämä on tosi rento, ihanan lämmin paita. Tähän sopii todella hyvin joku ruskea huivi. En muista tämän hintaa, mutta oli tämäkin alle viiden euron paita.


Tälläsiä peruspaitoja minulla on vähän, joten sen takia ostin tämän. Tämä oli 1,50 - 2 euroa ja on ollut kovassa käytössä!

Tämä on tosi söpö kesämekko, mutta hintaa tällä oli enemmän kuin muilla, maksoikohan tämä jotain 8 euroa


En ole saanut vielä tilaisuutta käyttää tätä missään, mutta ihana tämä silti on! Tämä maksoi 6 euroa, ostin tämän samaan aikaan kuin korkkarit.

Oliko tämä ihan tylsä postaus? Teen näitä enemmän, jos piditte :) 


Kiitos kun luitte!


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Tosi hauska toi tumma paita missä on noi nahkaiset yksityiskohdat!! Hyviä löytöjä muutenkin :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itsekin tykkään tuosta paidasta tosi paljon

   Poista
 2. Täykkärit ovat ihan huippuhyvä sarja, katoin just eilen niitä! :D Tykkään tosta valkoisesta pitsimekosta, se on kaunis. :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitäisi aloittaa niiden keräily, inhottava alkaa niitä netistä etsimään. Aina mukavampi jos koko sarja olisi itsellä vain olohuoneessa käsien ulottuvilla :)

   Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.