MyDay 3.10

lokakuuta 03, 2016

Yritin tehdä paljon perusteellisemman mydayn tästä päivästä, vaikka tämä päivä ei ollut sen erikoisempi kuin mitkään muutkaan päiväni. Mutta aloitetaan!


Heräsin aamulla klo: 7:00, pyörin sängyssä ehkä vartin ja riensin suihkuun. Oli meillä Villen kanssa tarkoitus jo eilen käydä suihkussa, mutta nukahdin melkein heti kun pääsin sohvalle makoilemaan. Joten siksi aamu oli kiireinen, enkä ehtinyt edes ottaa kuvaa minun ihanan taivaallisesta pannukakustani minkä söin aamupalaksi. Tosiaan, leivoin eilen pannukakkuja, jotka ovat menneet melkein saman sileän tien.Klo: 7:45 ---> erittäin nopea arkimeikki!!!


Kiire kiire kiire!
Tässä vielä nopeasti outfit of the day

 

Nopeasti laitoin Karalle vielä ruuan ja sitten klo: 7:57 riensin töihin.


Aika hyvin! Olin jo klo: 8:15 työpaikalla eli juuri ajallaan! Yleensä kyllä olen jo työpaikalla klo: 8:04, mutta aamu oli todella kiireinen joten meni vähän pidempään.Klo: 11:12 lähdin pyöräilemään kotiin syömään. ja palasin klo: 12:15 ruokatauolta.


Loppupäivästä katsoimme elokuvaa sen aikaa, mitä ehdimme. Aika nopeasti ehti työpäivä siinäkin mennä.

Töiden jälkeen kävin tk:ssa ja sitten vielä kaupassakin ehdin käydä.Mun käsi näyttää kärsineeltä, huomasin vasta tässä kun aloin näitä kuvia lataamaan tähän blogiin.


Pieni välipala töiden jälkeen
Ehdin nukkua parin tunnin päikkäritkin välissä ja heräsin sopivasti katsomaan Salkkareita!
Tietenkin Salkkareiden jälkeen seuraa Uusi Päivä, mutta en ehtinyt sitä loppuun katsoa, kun piti alkaa ruokaa tekemään. Eli siis, klo: 20:24 ruoanlaittoon! Tein vain nopean ruuan, jottei koko iltaa menisi ruuan tekemiseen.Spagettia ja tomaattista jauhelihakastiketta! Noh, tietenkin ruuan jälkeen on aika vetämätön olo, mut sain tämän kirjoitettua, seuraavaksi alan katsomaan huomisen Salkkareita ja sitten nukkumaan!

Oli tämäkin ehkä vähän nopea MyDay, mutta huomenna sitten erilaisempaa tekstiä! :) 

Huomiseen!
 
You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.