MyDay in Oulu 8.-9.10

lokakuuta 10, 2016

En aikaisemmin kirjoittanut tämän postauksen takia. Tiesin, että olen menossa viikonloppuna Ouluun, joten ajattelin kirjoittaa seuraavan kerran siitä reissusta. 
Otin kyllä kotoakin perjantaina vähän kuvia, olin nimittäin käynyt ostamassa Jassun ja Villen kanssa vähän sisustustarroja meidän kotiin, koska ne vain ovat ihania! Ja Ville osti kynttilän ja minulle Muumimamma-lastan. Vai mikä se lie onkaan..


Lainasin perjantaina kirjastosta pari elokuvaa, mutta olen ehtinyt katsoa vasta tuon If I stay - elokuvan. Oli ihan hyvä, mutta sitä oli välillä vähän vaikea seurata, kun ei tiennyt oliko kyseessä menneisyys, nykyhetki vai tulevaisuus.
Mulla on vielä yksi sisustustarra, mutten ole vielä löytänyt sille paikkaa. Tästä kämpästä puuttuu vielä yksi vitriini, mutta haluaisitteko mahdollisesti postauksen meidän asunnosta? Vaikkakin se on vähän keskeneräinen?


Nyt vähän tunnelmallisia kuvia, pitäähän niitäkin joskus olla.

Tämä on se Villen ostama kynttilä, se vaihtaa väriä. Ihana olla iltaisin vain tämän valossa.

Siinä taisikin olla perjantain kuvat, ei niitä kovin paljon ollutkaan. Siirrytääs Oulun kuviin!

8.10

Juna lähti klo: 16:33 Kemistä kohti Oulua. Olihan meillä tietenkin Kara myös mukana, raukka taas ulvoi junamatkan ajan. Kara ei useasti ole junassa ollut, itse jos yritti vaikka käydä vessassa, Kara aloitti heti itkun. Kara alkoi jo juna-asemalla ulvomaan, taisi aavistaa mihin joutuu. Mutta kyllä se siitä sitten jonkin ajan päästä rauhoittui. 
Kun tilasin liput netistä, piti valita istumapaikat, juna oli täynnä, oli vain kaksi paikkaa vapaana. Mutta kun menimme lemmikkivaunuun, olimme ainoat siellä koko matkan ajan. Oli ihan mukava istua siellä rauhassa, eikä tarvinnut stressata, alkaako Kara haukkua muille lemmikeille.Kävelimme Oulun juna-asemalta ensimmäisenä Mäkkäriin hakemaan ruokaa. Minä ja Kara odotimme ulkona, kun Ville haki meille ruuat. En kyllä siitä ajasta ottanut paljon kuvia, ainoastaan yhden Karasta. Emme voineet jäädä ravintolaan syömään, kun ei Karaa yksin uskaltanut ulos jättää, joten kävelimme Torinrantaan syömään. Otin sieltä samalla kuvia, kun oli niin kauniit maisemat.
Lähdimme kävelemään Torinrannasta kohti Tuiraa. Eli siinä sai kävellä jonkin matkaa, oli hieman jalat kohmeessa, kun eihän enää kovin lämpimät ilmat ole. En ymmärrä ihmisiä, jotka pystyvät olemaan ulkona nahkatakit ja hameet päällä. Tuli nimittäin vastaan eräs tyttö, jolla oli puolipitkä takki ja hame. Pelkästään sekin alkaa paleltaa, kun näkee niin vähäpukeisia ihmisiä liikenteessä. Oulussa vielä Torinrannassa ihmiset jaksoivat istua ja juoda. Ei itsellä käy enää mielessäkään kävellä Kemin satamaan istumaan iltaa.
Enää vain yksi silta, niin ollaan lähellä Tuiraa. Karaa alkoi vesi kiinnostaa todella paljon, kun ylitimme siltoja.


Sinä iltana ei enää tapahtunut paljoakaan. Kävelimme Villen isovanhempien luokse, laitoimme pedit lattialle ja pistimme nukkumaan.

9.10

Heräsimme Villen kanssa aamulla ehkä siinä 9-10 aikoihin, söimme aamupalaksi edellisiltana haettua kebabrullaa ja minä söin jälkiruoaksi tiramisun ja Ville proteiinirahkan.


Jäin ehkä tunniksi yksin sisälle, joten aloin katsomaan viimeisen jakson OITNB:ta. VIIMEISEN JAKSON! Mitä minä nyt teen???

Oli niin kylmä etten jaksanut ottaa kuvia mistään, ettei sormet jäädy. Jätimme Karan Villen isovanhempien luokse ja me lähdimme noin neljän aikoihin pyörällä kaupunkiin kiertelemään. 

Kävimme ensimmäistä kertaa Tigerissä shoppailemassa. Olin aina luullut, että se on törkeän kallis kauppa, mutta hitto! Se olikin ihan törkeän halpa! Ostelimme kaikkea Halloween-krääsää, sillä aiomme pitää tämän kuun lopussa Halloween-bileet.

Emme oikein muuta ostaneet. Ville tosin osti minulle ihanan avaimenperän.


Kävimme vielä kerran Mäkkärissä syömässä 8 euron juustoa, sitten kello alkoi jo olemaan aika paljon, että piti hakea tavarat ja Kara Tuirasta ja kävellä juna-asemalle. Olimme juna-asemalla ehkä yhdeksän aikoihin, ostimme junaliput ja menimme odottamaan saapuvaa junaa.Oli kyllä raskas matka, kun piti kävellä niin paljon. Silloin kun olimme nousemassa junaan, entinen luokkakaverini Linda tuli minua vastaan. Meillä molemmilla oli sama suunta, molemmat olivat menossa Kemiin. Tässä ovat ne Tigerin ostokset, vähän Villen kanssa innostuttiin, mutta nämä näytän vasta myöhemmin, kun olen asetellut ne tänne asuntoonTässäpä nämä olivat tällä kertaa, olisiko jollain kiinnostusta nähdä meidän asunto vähän tarkemmin? On tämä kuitenkin melko iso asunto, kolmio nimittäin.

Mutta eipä mulla muuta.

Näkemiin, kiitos kun luitte!You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.