Reippaat lenkkeilijät

lokakuuta 14, 2016

Heissansaa jälleen! Kävimme eilen Karan, Jassun ja Vilkun kanssa lenkkeilemässä Kiikelissä. Koirilla oli kyllä vähän erimielisyyksiä tästä yhteisestä lenkkireissusta, enemmänkin Kara oli vastahakoinen tulemaan toimeen Vilkun kanssa, mutta ehdimme Jassun kanssa kuitenkin näpsiä vähän kuviakin. Oli kyllä virkistävää käydä pitkästä aikaa kunnon lenkillä, eikä yksin tarvinnut käydä. Tulihan siinä tuo 1.3 km käveltyä, kaiken lisäksi piti kävellä kotoota tuonne Kiikelin portillekin. Myöhemmin Jiipee tuli myös suoraan töistä pyörällä laavulle. Koirat kävivät kahlaamassa vedessä ja me pongasimme hyviä kuvauspaikkoja.Tuolla kaukaisuudessa näkyykin molemmat koirat. Ihan innoissaan molemmat kuitenkin olivat kävelylenkistä, jos ei lasketa sitä, että Kara ei kauheasti tykännyt Vilkusta. Tyttökoiria tosin molemmat ovat, joten se vaikutti asiaan radikaalisti.

Kara on vanhempi, joten hän suhtautui nihkeästi Vilkkuun, halusi olla porukan pomo ja myös näyttää sen.


Kyllä molemmat koirat lähtivät veteen, mutta vain kahlaamaan. Kara tykkää käydä uimassa, mutta kumpikaan ei tällä kertaa lähtenyt kuin kahlaamaan. 


Jassukin pääsi kuvaan, ihastelemaan maisemaa... tai vahtimaan koiria.Kiikelissä oli kyllä aivan ihanat maisemat, pääsimme juuri sopivaan aikaan ihastelemaan auringonlaskua, eikä ehtinyt kovin pimeää tulla, kun pääsimme koteihimme.

Tämä nyt oli tämmöinen "enemmän kuvia, vähemmän tekstiä" postaus, en oikein osaa kertoa eilisestä sen kummempaa, kun ei mitään muuta tapahtunut. 

Mutta kiitos kun luitte! :)

Näkemiin!

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Lenkkeily on kyllä ihan parasta!<3 Ps. Aivan upeat kuvaotokset tässä postauksessa :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itsekin vasta innostunut kunnolla tästä lenkkeilystä, varsinkin kun metsäteillä on aivan ihanat maisemat :)

   Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.