Kolmen viikon flunssa

marraskuuta 28, 2016

Taas on ollut vähän taukoa blogin kirjoittamisesta, olenkin ollut jo kolmen viikon ajan vähän kipeänä. Jouduin tänään jälleen menemään päivystykseen istumaan 2-3 tunniksi, kuumeen ja todella pahan flunssan takia. Eipä tässä ole oikein ehtinyt tehdä mitään, olen kuitenkin töissä ollut sen minkä pystyn.Olen suunnitellut muutamia ulko- ja sisäleikkejä töissäOn sitä luntakin jo Kemiin saapunut. Pari päivää sitten satoi ihan törkeän paljon lunta, toivotaan vain, että ne eivät enää sulaisi pois.


Tein Villelle syntymäpäivälahjaksi vanhoista purkeista kaksi ananasta ja ostin niiden sisälle karkkeja, ostin toki muitakin lahjoja Villelle, mutta halusin antaa jotain itse tekemääni.


Kävin jopa Villen kanssa shoppailemassa viikko sitten, kävimme Seppälässä ja löysimme talvivaatteet toisillemme, mutta siitä lisää sitten ensi postauksessa.


Satuin jopa pudottamaan rustokoruni pallon Paulan autoon, joten jouduin tilaamaan Savannilta uuden. Mutta en onneksi pitänytkään siitä edellisestä, tämä on paljon kivempi, mutta ehkä vähän turhan iso.


Yksi lahja Villelle oli tämä rakkauslukko, tavallaan yhteinen lahja. Nyt pitää vain keksiä, mihin laittaa tämä lukko.


Eikö olekin erittäin jouluiset kynnet, harjoittelen vielä.


On hankalaa keskittyä kirjoittamiseen kipeänä ja todella väsyneenä. Ehkä suollan tekstiä ensi kerralla paremmin kun olen virkeämpi

Kiitos kun luitte, näkemiin! :)

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Voi ei kolmen viikon flunssa ei kuulosta kivalle yhtään :( Kiva kun kumminkin päivittelit blogia<3 Tsemppiä :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kuulostakaan eikä myöskään tunnu kivalta :P Mutta kyllä tästä vielä noustaan! Ja kiitos :)

   Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.