MyDay 10.11

marraskuuta 10, 2016

Isänpäivä lähestyy! Itse olen jo lähettänyt kortit isälle ja papoille juuri löytämäni Postikortti-sovelluksen avulla! Mutta ei siitä sen enempää, jos ette tiedä kyseisestä sovelluksesta, voi kysyä, mutta nyt minun päivääni.

Eli siis töihin menin kuten aina ennenkin 11.30, ehkä vähäsen myöhässä kelin ja pyöräni jäätymisen takia, mutta silti menin töihin niihin aikoihin. Työpäivä hurahti nopeasti ohitse, jonka jälkeen olen löhöillyt kämpillä ja käynyt Lidlissä ruokaostoksilla. Villen äiti ja Kallekin kävivät tässä muutama tunti sitten vierailemassa. 
Paula ja Sarakin ovat käyneet tässä jo pari kertaa kahvittelemassa ja vasta tein minulle ja Villelle ruokaakin. Päätin tehdä perunamuusia ja uunimakkaraa. Nam!Ville ei tykkää laittaa mitään juustoa yms, väliin, mutta itselleni laitoin juustoa koska juusto on hyvää kaikissa ruuissa!


Saatte vähän kurkistaa meidän ihanaan valkoiseen keittiöömme! Tosin siellä on juuri nyt vähän sotkuista, kun ruokaakin aloin siinä väksäämään ja pikkutavaroita on siellä sun täällä.Keittiön pöytä toimi tällä kertaa minun työpöytänäni, olisi kiva saada ihan oikea työpöytä, johon voisin kaikki tarvittavat välineeni kuten tietokoneen, kameran ja kaikki maailman minikaiuttimet sun muut asetella. Mutta sen näkee sitten myöhemmin, tuleeko sellaista ollenkaan meidän huusholliimme. Vaikka tämä on kolmio, kahden ihmisen huonekalut ja muut härpäkkeet vievät paljon tilaa nopeassa ajassa.
Nappasin nyt kuitenkin vähän enemmän kuvia asunnostamme, mutta teen meidän kodistamme erillisenkin postauksen.Enpäs kerro mistä tämän sain lahjaksi ;)


Eipä tässä mitään kummempia, jatkan tässä OC:n katselua Villen ja Karan kanssa

Kiitos kun luitte! Näkemiin!


You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.