Tornion shoppailut

marraskuuta 02, 2016

Kävin toissapäivänä äidin ja isän kanssa Torniossa shoppailemassa. En tosin itselleni löytänyt mitään erikoista. Äiti kävi etsimässä Villelle joululahjaa, joten lähdin avuksi etsimään jotain sopivaa. Isäähän ei kiinnosta mitkään vaateshoppailut, joten isä meni käymään sillä välin omilla shoppailuillaan Nuuskakairassa. Kun Villelle oli löytynyt joululahja, lähdimme Heselle syömään. Isä ilmestyi paikalle juuri sopivasti, joten lähdimme kolmestaan syömään. Ja näin ensi kertaa Tornion BioRexin, tosin vain aulan.

Kiertelimme jonkin aikaa kaupoilla, mutta emme äitini kanssa kumpikaan löytäneet mitään. Ohikulkumatkalla nappasimme Glitteristä 10 euron yllätyspussit, joissa oli 45 euron edestä koruja. 





On pari kertaa käynyt mielessä ostaa nämä "massakorvakorut", mutta nyt ei tarvi, kun Glitterin lahjapussista tupsahti nämä.



Nämä on kyllä aika nätit, mutta harvoin tulee käytettyä tämmöisiä koruja, varsinkaan käsikoruja en käytä, muutakuin Nominationia




Lumo parka tuijotti pahasti kun tulin sen unia häiritsemään



Ei mulla oikeastaan tälläkään kertaa synny paljon tekstiä, pää lyö tyhjää ja oo on tosi väsynyt töiden jälkeen... pahoitteluni siitä

Mutta kiitos kun luitte ja näkemiin! :)


You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.