Kuivaniemi 4.-6.12

joulukuuta 15, 2016

Päätimme pitkästä aikaa mennä Kuivaniemeen Villen ja Karan kanssa. Aluksi oli tarkoitus olla vain yksi yö siellä, koska viides päivä, Villellä oli aika kampaamoon Kemissä. Villen äiti ei ehtinyt lähteä ajamaan Kemiin, joten lainasimme hänen autoaan ja minä ajoin. Ensimmäisenä iltana kävimme saunassa ja kävimme kävelemässä yöllä Villen, Kallen ja Karan kanssa. Kävelimme muutaman kilometrin eräälle laavulle asti. Tosin, unohdin puhelimeni sisälle, niin en saanut kuvia otettua. Enkä kameraakaan ottanut Kuivaniemeen mukaan. Siitä on kauan aikaa, kun olen sitä kameraa edes käyttänyt. Akku pitäisi ladata, enkä vain jostain syystä ole sitä saanut aikaiseksi ladattua. Laiska kun olen, niin pienimmätkin hommat kestävät oman aikansa. No mutta kuitenkin, aamulla kun herättiin, syötiin aamupala, käytiin kaupassa ja iltaa myöten lähdimme ajamaan Kemiin. Kävimme myös kotoa hakemassa Karalle lisää ruokaa ja muuta tavaraa ja poikkesimme Prismassa.

Löysin Emotionista aivan ihanat siveltimet ja kulmavärisetin. Siveltimet ovat älyttömän pehmeät, mutta myöhemmin nähdään, pysyvätkö ne yhtä hyvinä. Useimmat meikkisiveltimet ruukaavat mennä tönkköisiksi ja niitä ei saa kunnolla koskaan pestyä.


Ostin siis Master Brow pro palette:n ja rrrrakastan tätä! Kulmakynällä olen ennen kulmani tehnyt, ei siitä huonoa lopputulosta tule tietenkään, mutta kyllästyin sillä värkkäämiseen. Nykyään käytän vain tätä palettia.


Joulu vain lähenee ja lähenee. Kävin Seppälästä ostamassa itselleni neuleen, siihen loppuvatkin minun ostokseni tässä kuussa. Tai siis ainakin itselleni, aion toki käydä vielä kampaamossa ja ostaa vielä muutaman joululahjan sukulaisilleni ja Villelle. 


Laitoin vielä pari joulutähteä ikkunaan ja Ville laittaa jouluvalot parvekkeelle, ainoa mikä puuttuu on joulukuusi!
Mutta tähän minun ideani loppuvatkin, pyrin kirjoittamaan enemmän, olen vain ollut taas kipeänä.

39 astetta kuumetta, kurkkukipua, oksentelua ja korvakipua. Kaiken takana oli jälleen kerran nielurisatulehdus. Kun paranen kokonaan ja lääkekuuri on ohi, varaan lääkärille ajan ja pyydän aikaa nielurisojen poistoon.

Nähdään ja kiitos kun luitte! :)You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.