Uusi vuosi, uudet kujeet

tammikuuta 01, 2017

Taas se alkaa, ainakin kuukauden ajan papereita kirjoittaessa elän vuodessa 2016, vuoden 2017 sijasta. Ja kohta ollaan taas vuotta vanhempia, kun 7. päivä on synttäritkin. 

Uusi vuosi vietettiin rauhallisesti, kävin tädin synttäreillä alkuillasta, siellä oli ihan mukavaa. Söimme kakkua ja kuuntelimme musiikkia. Joskus seitsemän maissa Jassu vei minut kotia. Vietimme illan Villen ja Mikan kanssa kotona js ennen kahtaatoista menimme Kivikolle räjäyttämään muutamat raketit. Ja totta kai sitä piti uuden vuoden pusu saada Villeltä kahdentoista aikaan. Meillä oli Karakin mukana kun kävimme kävelemässä ja räjäytimme matkallakin pari rakettia.


Vaikka nämä kuvat ei ole tarkkoja, mutta minusta ne olivat hauskan näköisiäViime vuosi meni todella nopeasti, on ehtinyt tapahtua kaikkea ihanaa ja vähemmän ihanaa. On ollut parempia ja huonompia hetkiä, joista kerron sitten, kun itse siihen omasta mielestäni pystyn.

Tammikuussa täytin 18 vuotta, juhlat olivat mukavat, vietimme yhteissynttäreitä enoni kanssa.


Helmikuussa lähdimme oppilaskunnan jäsenten kanssa SAKKI Talvipäiville, jotka sinä vuonna pidettiin Jämsässä. Oli mahtava reissu, ihmisten yhteishenkeä oli vaikea sanoin kuvailla, ei ollut tylsää kenelläkään ja ketään ei jätetty yksin.


Huhtikuussa kävin ensimmäistä kertaa Villen kanssa Oulussa seikkailemassa ja tutkimassa maailmaa. Nykyäänhän se on melkoista rutiinia sinänsä.


Täysi-ikäisyys mullisti elämääni sillä tavalla, että pääsin viimein muuttamaan omaan kämppääni, jonne muutin toukokuussa. Toukokuussa myös päätimme Villen kanssa mennä kihloihin, emmekä ole katuneet sitä hetkeäkään.


Kesäkuussa loman alettua innostuin jälleen kuvaamisesta. Lähdimme Kallen ja Villen kanssa yömyöhään heittämään frisbeetä ja Jassun kanssa kävimme Sotisaaressa kuvaamassa ruohikon kasvua.


Elokuussa loman loputtua hehkutin Satama Open Airia jonne pääsin ihanan rakkaani kanssa


Syyskuussa jänniteltiin, onko meidän kolmen lisäksi jokin muukin uudessa asunnossamme. Emmekä ole vieläkään saaneet vastausta tähän kysymykseen. Myös syyskuussa minulla ja Villellä tuli vuosi yhdessäoloamme

Lokakuussa vastailin kysymyksiinne innolla, Jassu myös täytti 18 vuotta, joten sitäkin juhlittiin hieman.


Näin ovat viime vuoden kuukaudet menneet, saa nähdä, mitä uusia tuulia tämä vuosi tuo tullessaan! Näkemiin ja kiitos kun luitte!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.