Vanhempien luona yötä

tammikuuta 16, 2017

Minähän muutin toukokuussa, kuvitella, etten ole muuttoni jälkeen ollut kertaakaan vanhempieni luona yötä! Noh, perjantaina sitten olin porukoilla yökylässä. Menin sinne ehkä kahtakymmentä vaille kahdeksan illalla, hain minulle ja äidille pizzat DiMaresta ja niiden syönnin jälkeen menin saunaan. Oli ihanaa pitkästä aikaa käydä saunassa.Kävin vielä mutkan kotona porukoiden autolla ja kävin moikkaamassa Paulaa ja Saraa keskustassa. Oli vähän outoa nukkua vanhassa huoneessani,oli se kyllä jonkin verran muuttunut. Käytin Lumoakin ulkona, muttei se oikein viihtynyt ulkona lumihangessa.


Lumo näki naapurin ajavan pihaan, muttei nähnyt naapuria pensaikon takaa, joten hän nousi takajaloilleen nähdäkseen paremmin
Pöydällä on jotain vanhoja kuvia minusta, onko huoneestani tullut jokin ihmeen pyhättö lähdettyäni täältä?


Nyt nukkumaan! nukahdin melko nopeasti, jo ennen kahtaatoista jos oikein muistan.


Heräsin jossain kahdentoista aikohin, kun Lumo ja äiti tulivat herättämään. Lumo varasti villasukat ja äiti tuli sanomaan, että hän on lähdössä salille ja isä oli uimahallissa. Lumo hyvin ovelasti vei huoneestani villasukkani ja yritti kuljettaa ne olohuoneeseen. Yritti Lumo viedä myös ninun pompulani,  sitä olisikin ollut vaikeampi etsiä jos Lumo olisi sen ehtinyt viedä jonnekin.
Nyt nopea meikki, ennen kotiin lähtöä.


Valmis! Ehdin olla suunnillen puoli tuntia yksin ja syödä loput pizzasta ennenkuin isä tuli uimahallista ja vei minut kotiin.


Ville sai kaveriltaan pikkuisen television makuuhuoneeseemme. Tosin kanavat siinä ei näy, täytyy jokin DVD-laite hankkia siihen, jotta voi edes elokuvia katsella.


Minäkin jaksoin ottaa jouluverhot pois keittiön ikkunalta. Olin kaikki joulukoristeet ottanut pois mutta verhoja en jaksanut millään vaihtaa. Lauantaina sitten jaksoin! 

Eilinen päivä meni täysin kuumeen kanssa maatessa sängyllä. Aamukahdeksasta iltakymmeneen asti on ollut yli 39 astetta kuumetta. Korkeimmillaan kuumetta oli 39.6 astetta ja kauhea kurkkukipu on ollut myös. Nielurisat ovat jälleen turvoksissa,tällä hetkellä istun päivystyksessä, tulehdusarvot oli koholla (63) ja nieluviljely lähetettiin labraan. Tässä odottelen vielä lääkäriä. Mutta tänään ei ole ollut kuumetta, ennenkuin lähdin tänne päivystykseen istumaan oli alilämpöä 34.8 astetta. Heittelee kyllä laidasta laitaan. 
Jos viimeinkin minulta leikattaisiin nämä nielurisat pois, tämähän on jo neljäs kerta lyhyen ajan sisään, eikä koulunkäyntikään kukoista, kun joutuu olemaan niin paljon sairaslomalla.

No mutta ei mulla tänään sen kummempia, kiitos kun luitte ja näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.