Iholla

helmikuuta 09, 2017Rohkene pois! Nyt on aika suunnitella tulevaisuutta ennakkoluulottomasti 
ja tunnustaa rakkaus.Viime vuoden loppupuolella minut ja Ville valittiin Demi-lehteen Kuukauden pariksi. Sovimme puhelimessa puhelinhaastattelun tietylle päivälle, koska artikkelin kirjoittaja oli etelästä. Joten haastattelu oli puhelimen välityksellä, eikä siinä kauaa mennyt. Artikkeli oli muutenkin lyhyt, mutta ytimekäs. Joulukuussa saapui sitten kuvaaja Oulusta päin Kemiin ja kuvat otettiin Kemin satamassa, aika lähellä Mansikkanokan uimarantaa. Sää oli aivan ihana, merellä oli juuri sopivasti sumua ja aurinko paistoi. Maisema oli ihanan talvinen, vaikkakin kuvien ottamisen aikana jouduimme seisoskelemaan lumihangessa. 

Joten olihan siinä vähän jalat jäässä. Kuvia otettiin muutamat kappaleet, pari siellä lumihangessa juurikin ja sitten muutama kuva otettiin meidän takaamme, kun kävelimme pientä lumista tietä pitkin käsi kädessä.

Kuvien ottaminen oli hauskaa, kun kuvaaja aina sanoi mitä pitää tehdä ja mihin katsoa. Yhdessä välissä jouduin katsomaan maahan käsin ja tuijottelin vain, kun pieni päästäinen kipitti jalkojeni vierestä. Vaatteet eivät saaneet olla liian paksut, ettemme näyttäneet kahdelta möykyltä kuvissa, joten otin mukaani vain nahkatakin. 

Lehti julkaistiin tässä helmikuun alussa, itselleni lehti tuli kotia asti, ettei tarvinnut käydä sitä itse ostamassa.

En näytä kokonaan, mitä lehdessä lukee, mutta muutaman lauseen voin sieltä kirjoittaa teille, jotka eivät tätä lehteä ole lukeneet.Miten tapasitte?

- Yksi pojista astui suoraan varpailleni, ja ihmettelin hänen käytöstään. 
- Kun tapasimme uudelleen, juttelimme monta tuntia.


Tähän artikkeliin on kiteytetty hyvin meidän tapaamisemme ja meidän suhteemme perusasiat. Vaikka artikkeli on lyhyt, olen silti innoissani tästä jutusta. Lähetin itse asiassa kirjoittalle viestiä, että onko mahdollista nähdä niitä muitakin kuvia, jotka meistä otettiin, sillä olisi ihana saada enemmänkin muistoja tästä jännittävästä kuvaushetkestä.


Tämä postaus tosin jää lyhyeksi, sillä te voitte tämän lehtijutun lukea missä vain! Kai nyt näitä Demi-lehtiä on melkein jokaisessa kaupassa. 


You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.