Ilmoitusluontoista asiaa!

helmikuuta 08, 2017

Eli siis kaikessa lyhykäisyydessään, pyrin tästä hetkestä lähtien kirjoittamaan kolme kertaa viikossa tänne blogiini. Itse ajattelin, että voisin kirjoittaa tiistaina, torstaina ja lauantaina postauksia, sillä kirjoitin eilen blogiini ja huomenna minulla on jo tulossa klo: 10.00 uusi postaus teille luettavaksi.
Innostuin eilen kirjoittamaan valmiiksi torstaille postauksen ja laitoin sen ajastukseen. 
Olen ennenkin monesti kirjoittanut postauksia valmiiksi ja laittanut ajastukseen, jottei yhdelle päivälle kuitenkaan tulisi kahtaa postausta. 
Minulla ei ole ennen ollut tiettyä rytmiä blogissani, olen vain kirjoittanut, kun olen sille päälle sattunut, mutta nyt ajattelin ryhdistäytyä ja kirjoittaa vain tiettyinä päivinä, jotta teidänkään ei tarvitse aina odotella ja mietiskellä, milloin tulee uutta tekstiä. 

Mutta, jos minulla on vaikka jotain spessumpaa tapahtumassa, esimerkiksi jokin reissu, josta pystyn tekemään useamman päivän mydayn, niin silloin saattaa sitten tulla viikon aikana enemmänkin tekstiä, eikä välttämättä juuri niille päiville, jotka tuossa aikaisemmin mainitsin. Mutta vähintäänkin kirjoitan tiistaille, torstaille ja lauantaille.

Otan nyt itseäni kunnolla niskasta kiinni ja omistan kolme päivää viikosta tietokoneelleni ja blogilleni.

Miltä tämä teidän mielestänne kuulostaa?

Ja vielä kerran: Huomenna tulee uusi postaus klo:10.00!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.