Kissan karvoja

helmikuuta 28, 2017

Minulla on ihan kauhea ikävä kesää, on paljon erilaisia asutyylejä, joita haluaisin kokeilla, mutta ne ovat juurikin enemmän kesä- kuin talvivaatteita. Toivon vain, että nämä pidennykset kestävät kesään, taatusti näitä pitää huoltaa ennen sitä. Nämä ovat kestäneet todella hyvin, tietysti ensimmäisen pesun jälkeen pidennysten väri haalenee, mutta ei tässä tapauksessa kovin radikaalisti. En muista kerroinko, mistä olen pidennykset tilannut. Tilasin kaksi pakettia hiustenpidennyksiä Chloe'silta.

Näissä pidennyksissä on se huono puoli, että nämä pitää yöksi laittaa joko letille tai ponnarille, mutta tuntuu epämukavalta pitää hiuksia ponnarilla yön yli. Joten letitän hiukset, vaikka hiukset ovat kuivat, ne kihartuvat heti ja niitä pitää olla sitten suoristamassa. Tuntuu, että näillä ovat jotkin luonnonkiharat.


Huomaa kyllä näiden kahden rontin karvan laadun eron. Lumon karva on kuin vanua ja karvat ovat pitkät, toisin kuin Lillillä. Lillillä on myös hyvä ja paksu karva, mutta se on enemmän kissan normaalikarvaa. Lumo on tuollainen hauska vanupallo, joka puottaa vanutuppoja pitkin lattioita.


Jos haluatte, että kerron näistä sinettipidennyksistäni vielä lisää, niin kommentoikaa rohkeasti, niin voinkin yrittää väkertää näistä oman postauksenkin!

Tässä oli nyt lyhyempi postaus, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.