Kuivaniemi 17.-19.2

helmikuuta 19, 2017

Launtaina ei ilmestynyt tekstiä, sillä olin Kuivaniemessä ja koneeni oli Kemissä. Enkä ollut muistanut kirjoittaa aikaisemmin postausta ja ajoittaa sitä, mutta tämän postauksen omistan Kuivaniemen reissusta kertomiseen. 
Perjantainahan me lähdimme linja-autolla keskustasta kohti Kuivaniemeä, täytyi itse selata google mapsin avulla, missä olemme menossa, sillä linja-auton ikkunat olivat ihan likaiset ja oli pimeää. Joten emme tarkalleen nähneet, missä olemme ja milloin olemme perillä. Mutta olimme joskus yhdeksän maissa perillä, kävelimme bussipysäkiltä Villen äidin ja muiden luokse. Luin kirjaa illan ja makoilimme vain, olimme niin myöhään perillä, ettei siinä illalla paljoa ehtinyt tehdä. Lauantaiaamuna lähdimme käymään kaupassa ostoksilla ja kahdelta pistin pienille päiväunille hyvän ruuan jälkeen. Söimme todella hyvää makaronilaatikkoa ja sen jälkeen nukuinkin tunnin hyvät unet. Edellisenä yönä nimittäin tuli nukuttua melko huonosti ja pätkittäin, jonka takia päiväunet tuntuivat erittäin maittavilta. Kolmen maissa lähdimme Villen mummon ja papan luokse kyläilemään, saimme sieltä samalla monen monta pulloa mehua. Illalla painuimme Villen kanssa saunaan, loppuillasta tuli katsottua viime vuonna ilmestynyt Viidakkokirja, joka oli erittäin hyvä, olin melko ennakkoluuloinen elokuvasta, mutta innolla katsoin elokuvan loppuun saakka.
Päivät menivät todella nopeasti Kuivaniemessä, tänään pitikin jo lähteä ennen yhtä, sillä menin auttamaan mummoa siivoamisessa. 

Olen jo kirjasta lukenut melkein puolet, sata sivua jo luettuna, mutta huomenna koulussa on erit tehtävät ja torstaina jatkuu kirjan luku. Kirjassa Poika raidallisessa pyjamassa, pojat eivät ole vieläkään kohdanneet, mutta kirja on ollut jollain tapaa koskettava ja surullinen. Kun olen saanut kirjan luettua ja referaatin kirjoitettua, ajattelin, jos kirjoittaisin myös referaatin kirjasta tänne blogiinkin? Kuulostaisiko se hyvältä idelta?

Mutta eipä minulla tämän kummempia tänään, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.