My schoolday

helmikuuta 21, 2017

Taas yksi päivä reippaana koulussa. Aamulla oli ihan kauhean kylmä ilma pyöräillä, oli pakko jopa laittaa kaksi takkia päälle. Laitoin ihanan pitkän villakangastakin ja sen alle kevyen kesätakin. Tai syystakki, en ole varma. Kuuntelen tässä hartaasti suomen kielen kuuntelu tehtäviä ja arvioin, mitkä kuuntelutehtävät sopivat millekin ryhmälle. Päätä vähän särkee ja silmiä myöskin. Sulauduin kenkieni kanssa hyvin lumen ja kivien sekaan.
Tänään oli paljon ja vähän tekemistä, Täytyi kirjoittaa vähän kuvauksia selkokielen kirjoista ja välillä sitten taas oli melko tylsää, joten piirtelin ja katselin Uutta päivää välillä.Aamulla oli ihan järkyttävän kylmä ilma, tuntui, että jäätyy ihan paikalleen. Mutta pakkasessa oli se hyvä puoli, että maisemat ovat kauniit. Varsinkin puut ovat aivan lumoavat. Aurinkokin paistoi niin, että meinasin sokaistua. Päivällä ilma alkoi vähän lämpenemään, mutta oli silti ihan kauhean kylmä. Koulun jälkeen kävin noutamassa Jassun kirjastosta ja kävimme viemässä seurakunnalle meidän kesätyöhakemukset. Sen jälkeen, kun kotiuduin, söin eilistä lasagnea ja nukuin päiväunet. Ne olivat toden teolla tarpeeseen, yöunet eivät oikein riittäneet, kun jo aamusta asti oli väsyttänyt ja särkenyt silmiä. Sen takia tämä postaus venyi iltaan, kun olen nukkunut päiväunet ja rentoutunut täällä kotona.


Täytyy tässä alkaa syömään vähän pizzaa ja sitten alkaa taas rauhottumaan ja pistää pikkuhiljaa nukkumaan. Huomenna taas uudet tehtävät ja uudet kujeet. Torstaina on taas kirjan lukua, toivottavasti saan tällä viikolla kirjan luettua loppuun, kun on enää vain puolet jäljellä ja sitten pääsen kirjoittamaan referaattia. Olen luonnostellut sitä jo jonkin matkaa. Torstaina ajattelin kirjoittaa taas vähän pidemmän postauksen ja valmistella sitä kunnolla.

  • Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oi miten upeita talvisia kuvia!♥

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos, niin todella on! 😊 mutta voisi nämä lumet jo alkaa sulamaan pois! :D

    VastaaPoista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.