Outfit of the Day!

helmikuuta 03, 2017

Eilen kun olin jo tarpeeksi palellut ja nukkunut koulun penkillä, lähdin käymään mummon kanssa Subwaylla katsomassa yksiä farkkuja ja jotain paitaa siihen mukavasti mukaan. Kyllähän minä sieltä löysin itselleni kahdetkin kappaleet farkkuja, mummo oli jo aikaisemmin ostanut minulle sieltä takin. Mutta kuvia laitan tämän päivän vaatetuksesta sitten loppuun, sitä ennen näette vähän kuvina päivieni kulun ja muutaman kuvan minun eilisestä koulupäivästäni.

Aluksi, haluan esitellä minun rakkauteni. Teenkeitin! Löysin halvalla Lidlistä teenkeittimen, joten päätin nyt sen ostaa, kun ei kalliskaan ollut. 


Tuo on tuommoinen ennustuspallo, siihen voi käyttää raakateetä sekä teepusseja. 

Maanantaina kävin Elinan tykönä teellä pitkästä aikaa, kun ei sinänsä kaupungissa tuu vietettyä aikaa, muutakuin koulussa, niin ei sitten aina ehdi käydä Elinaa moikkaamassa, mutta nyt minulla oli aikaa, joten miksikäs ei? 


Ainoa kuva, minkä otin Elinan luona on kuva meidän teekupeista, pullanmuruista ja teepusseista. Ja huomioikaa! Suolasirottimessa ei todellisuudessa ole suolaa, siellä on sokeria! Joo eikun laitoimme teehen suolaa...


Hengailin minä Elinan tykönä ainakin puolitoista tuntia ja sitten ohimennen näin Paulaa ja Anniinaa, kun olin matkalla kotia. 

En ymmärrä, miten eilen väsytti niin paljon, päätä ja silmiä särki koko päivän ajan. Kirjoitin eilen esseet loppuun ja sitten kirjoitin vähän lähihoitajan, nuorisotyöntekijän ja koulunkäynninavustajan työpaikoista ja palkoista. Kirjoitin vähän luetun ymmärtämisen tehtävääkin, mutta se jätetään minulle maanantain hommaksi, kun kerran minulla on maanantai vapaata Rauman reissun takia. Huomenna lähtö! En malta odottaa, kuinka saan istua täpötäydessä autossa auton takapenkillä. Keskellä. Hyvästi päiväunet.


Änkäsin Lillin tähän väliin kyttäämään teitä.


 Esseet on kirjoitettu, joten voin palauttaa nämä kauhistuksen kirjat. Ei, en ole kirjaihmisiä, eikä varsinkaan kirja sosiaaliturvasta paljon houkuttele. 

Ajatukseni tässä kuvassa olivat:- Kylmä! Nälkä! Väsyttää, tahdon kotiin! 
Eikä kello ollut kuin vasta puoli kaksitoista, kun aloin jo uupua. Koulupäivän jälkeen kävin siellä Subwaylla ja sitten kotia syömään. Söin ruuan ja pööpöilin siinä sitten hetken ja jossain vaiheessa siirryin päiväunille, sillä päänsärky ei ollut lähteäkseen ja oli muutenkin kipeä olo. Kun päiväunilta heräsin, kurkku oli kipeä ja paleli. 

Mutta täällä minä olen! Koulussa jälleen. Saa nähdä, kuinka sitä jaksaa huomenaamullakin herätä aikaisin ja lähteä etelää kohti. 
Farkut - Subway, 29,95e

Nämä farkut olivat rakkautta ensisilmäyksellä. En ennen ole pitänyt tämäntyylisiä farkkuja jalassa, mutta nämä tuntuvat todella mukavilta ja näyttävät hyvältä. Ainoa miinus oli vain se, että kokoja oli vähän, piti ostaa vyö, sillä nämä farkut olivat ihan vähäsen isot minulle. 


Toisista vaatteistani näette sitten myöhemmin kuvia, ehkä saan Villen minun valokuvaajakseni tänään. Sitä ennen täytyy käydä Paattiossa mummon ja papan luona. Jos selviän tästä koulupäivästä. Mutta täytyy jatkaa tehtäviä, ennenkuin nukahdan. 


Eipä minulla muuta tällä kertaa, kiitos kun luitte. Näkemiin!


You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.