Viikonlopun viettoa

helmikuuta 26, 2017

En ehtinyt kirjoittaa koko viikonlopun aikana, ollut vähän kiirettä joka suuntaan, mutta sain kuitenkin lauantaina hyvin otettua kuvia. Perjantaina olin vanhemmillani yökylässä pitkästä aikaa jälleen. Pitihän sitä samalla käydä saunomassakin ja leikkiä kissojen kanssa. Lauantaina joskus yhden maissa lähdin takaisin kotia ja lähdimme neljän aikoihin kävelemään jäälle ja sitten metsäpolkua pitkin Kiikeliin paistamaan makkaraa ja vaahtokarkkeja. Menihän siinä aikaa, olimme seitsemän aikoihin takaisin kotona. 



Lillin pikku töppöjalat on aivan ihanat. Ja maisemat myös, oli ihana herätä auringonpaisteeseen, meinasin melkein sokeutua, kun menin ulos. 



Luulisi, että jäällä olisi helppo kävellä, varsinkin kelkkareittejä pitkin. Mutta ei se menekään niin, nimittäin jäällä oli pelkkää pehmeää höttölunta, jonka vuoksi kävely oli melkoisen hankalaa. Jalat huusivat hoosiannaa, kun pääsimme kotia, oli sen verran rankkaa kävely lumihangessa.



 Oli kuitenkin todella palkitsevaa päästä määränpäähän. 



Karakin nautti lenkkeilystä, vaikka kyllähän silläkin alkoi tassuja palelemaan. Onneksi pääsi nuotion vierelle lämmittelemään. Ensi viikon keskiviikkona lähden tutustumaan Tornioon kahdelle eri koulutusalalle opettajan kanssa, sillä yhteishaku alkoi 21.päivä tätä kuuta. 

Mutta ei muuta, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.