Hiihtoa hiihtolomalla

maaliskuuta 11, 2017

Täytyyhän sitä hiihtoloman kunniaksi käydä hiihtämässä edes kerran. Oikeastaan, se oli myös ensimmäinen kerta koko talvena, kun kävin hiihtämässä tiistaina. Halusin käydä lyhyen noin 5 kilometrin matkan, sillä epäilin, että taidot ovat ruostuneet ja alkukankeutta vähäsen. Mutta eipä ollutkaan, kaikki sujui loistavasti, jos ladut olisivat olleet paremmassa kunnossa, matkassa olisi mennyt puoli tuntia vähemmänkin. Nimittäin olin luistelusuksilla liikenteessä ja kelkkailijat olivat ajaneet ladulla, jonka takia lumi oli ihan pehmeää ja hiihtäminen hankaloitui paljon. Joten oli kyllä nilkat erittäin kipeät ja kädet maitohapoilla hiihtämisestä. Seuraavana päivänä ei kyllä ollut mitkään paikat kipeät, vaikken kovin hyvin edellisiltana venytellyt, (vaikka niin pitäisi tehdä). Mutta muuten oli kylä mukavaa, sainhan sieltä muutaman kuvankin napattua.


Heräsin maanataiaamuna ehkä joskus kuuden maissa, kävin hakemassa jääkaapista vähän juomista ja huomasin, kuinka nätin näköistä ulkona on ja oli pakko ottaa kuva tästä talvisesta maisemasta.


Lähdimme puoli viiden aikaan hiihtämään. Lähdimme Takajärven uimarannan parkkipaikalta, josta matkaa määränpäähämme oli 2,3 kilometriä, kun pääsimme määränpäähämme, latu loppui ja lähdimme hiihtämään takaisin autolle päin.


Ihanaa, kun enää ei tule pimeää jo kahden jälkeen, olin kotona joskus kuuden jälkeen ja oli vielä melko valoisaa, ettei tarvinnut missään pimeässä metsikössä hiihtää.


Mummo ihmetteli, miksen enää harrasta hiihtoa, kun olen siinä kuitenkin hyvä. Olenhan joskus harrastanut hiihtoa melkein kahdeksan vuotta, mutta viime vuosina se on vain jäänyt todella vähiin. Voisin joskus kirjoittaa tänne blogiin hiihdosta entisenä harrastuksenani, jos teitä vain kiinnostaa, kuvia voisin yrittää etsiä vanhempieni tai isovanhempieni kuva-albumeista.


Illalla kotiin tultuani, kävimme Villen ja Karan kanssa kaupassa hakemassa vähän aineksia iltapalaan ja teimme lämpimiä voileipiä, joista vatsa täyttyi melko hyvin. En edes jaksanut syödä kahta voileipää. 

Mutta eipä tässä muuta tällä kertaa, kiitos kun luitte, näkemiin!


You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.