Liikaa urheilua? 16.3.

maaliskuuta 25, 2017

Torstaina 16.3 oli aivan mahtava ilma pitkästä aikaa, aurinko paistoi ja oli lämmintä, joten se oli täydellinen päivä ulkoiluun. Minullahan oli vapaapäivä, kuten joka torstai, samoin Villelläkin. Joten päätimme lähteä lenkkeilemään Villen, Karan ja Villen kaverin ja hänen koiransa kanssa. Kiertelimme pikkukatuja ja kävelimme jäällä, sen jälkeen oli pakko hakea vähän pizzaa, jotta jaksaa loppupäivän. 

Voi että minun ripset näyttävät pitkiltä ja tuuheilta. Olisipa oikeasti näin, mutta minulla on vain ripsiväriä ja kajaalia silmissä.


Juuri hyvään aikaan sain otettua Karasta kuvia.

En tosin ehtinyt kotona hengähtää kuin ehkä puoli tuntia, koska lähdimme mummon kanssa jäälle vielä hiihtämään! 


Hiihtäminen on mukavaa ja hauskaa, mutta jäällä oli myrsky! Siellä oli todella raskasta hiihtää latukahvilalle, kun oli vastatuuli. Menimme kahvilalle metsän läpi, mutta takaisin tullessa hiihdimme jään kautta takaisin rantaan. Tulihan siinä se 10 kilometriä hiihdettyä, kävimme jopa mutkan Iglukylässä, joka on siinä lähellä kahvilaa. Oli kyllä kuuma, kun pääsimme kahvilalle. Oi että kun muistoja palautuu mieleen, siitä on monta vuotta kun viimeksi on tullut käytyä latukahvilassa. Ei kyllä jalat huutaneet hoosiannaa kotiin päästyä. Hieman olin puhki sen jälkeen. 

Eli on tultu liikuttua paljon paljon paljon. Harmi vain, että samana iltana alkoi nuha, yskä ja lämpöä oli seuraavaan aamuun asti 37 astetta. Toivottavasti koko viikonloppu ei mene sen takia pilalle.

Mutta ei minulla nyt tämän kummempia, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.