Paljon ruokaa

maaliskuuta 18, 2017

Huomasin, että puhelimeeni on kertynyt paljon ruokakuvia jostain kumman syystä. Otan aina kuvia, mutta sitten unohdan lisätä ne blogiini, joten täältä tulee nyt kunnon ryöppy ihania herkkuja!
Kävin Jassun kanssa viikko vai kaksikin viikkoa sitten Jatalla syömässä pitkästä aikaa. Jatan ruuat eivät ole koskaan pettäneet minua ja seura oli parasta.Pidimme Villen kanssa pari viikkoa sitten yhteisen tortillahetken, vaikka välillä tuntuu, että tortillat tulevat korvista ulos. Kyllä sitä silti kestää aina yhden syödä.Laitoin itselleni ihanan ravitsevan aamupalan pitkästä aikaa, söin tänä aamunakin banaanin, mutta olisi joskus kiva kokeilla jotain hyvää jogurttia, jonka päällä on granolaa. Törkeän helppo ja maukas välipala ovat kunnon pannukakut,varsinkin mahdollisimman paksulla pohjalla. Monet kerrat olen tehnyt pannukakkuja, kun ohjekin on niin helppo ja nopea. Tämä käy kyllä hyvästä aamupalasta, jos ei jaksa mitään kummempia loihtia aamulla.


Lisään nyt tänne vielä loppuun tämän uuden meikkivoiteen, jonka ostin hiihtolomalla. Aikaisempi loppui ja minulla oli yksi Cienin meikkivoide, joka oli ihan surkea. Se meikkivoide oli epätasaista ja "rullaantuvaa" iholla. Mutta tähän yllätyin positiivisesti, ostin tämän Tokmannista.


 Eipä minulla mitään kummempaa, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.