Täydellinen otos

maaliskuuta 04, 2017

Demi lähetti minulle loputkin kuvat, mitkä otettiin haastattelua varten. Kuvan maisemat ovat taianomaisia, ei voisi uskoa, että nämä kuvat ovat Kemissä otettuja. Enpä näihin osaa mitään sanoa, aivan täydellisiä kuvia, olisi mahtava kyllä ensi kerralla teettää Iforolilla nämä kuvat ja laittaa ihan kehyksiin. Kuvauspäivä oli kyllä yksi jännittävimmistä päivistäni ja jotain uutta tähän normaaliarkeen. 
Mulla on kyllä aivan ihana poikaystävä, kun suostui kuvattavaksi. Oma ehdoton lemppari kuva näistä on ehkä tuo ensimmäinen, jossa kävelemme kamerasta pois päin. Toiseksi viimeinen kuva kuuluu myös minun lemppareihini. Viimeinen kuva oli valittu Demi-lehteen, josta Ville valitteli näköään. Häntä ei kunnolla näkynyt ja hän sanoi näyttävänsä joltain hiireltä tai marsulta. Hän on minun silmissäni komea ja söpö vaikka jätesäkki päällään.  
Kuvitella, että aikaki on mennyt näin nopeaa, nyt ollaan jo maaliskuussa ja hiihtoloma alkaa maanantaina. Sekä toukokuussa minun ja Villen kihlauksesta on jo vuosi ja syyskuussa on jo kaksi vuotta tallusteltu yhdessä. En ymmärrä, miten aika voi mennä näinkin ripeästi, vastahan me muutimme yhteen, sekin oli viime vuoden syykuussa jo. Ajattelimme, että viime vuonna meidän vuosilahjamme oli yhteinen koti.

Nyt on myös todella stressaavaa aikaa, yhteishaku päättyy 14.maaliskuuta, joten täytyy alkaa yhteishakuakin väksäilemään ja kesätöistäkään ei ole mitään hajua. Olen useampaankin paikkaan hakenut kesätöihin, eikä monestakaan ole tullut vielä mitään vastausta. Yhdestä paikasta vastattiin, että pääsin mukaan haastatteluun. Mutta se on videohaastattelu, mikä jännittää todella paljon. Paljon helpompi olisi käydä haastattelussa ja puhua ihan kasvotusten, mutta nykyään(kö) haastattelut tehdään videopuhelun välityksellä.

Sekä blogini vuosipäivä oli 2.helmikuuta, ajatelkaa! Aloitin bloggaamisen vuonna 2013 ja tässä vielä ollaan, vain vähän paranneltuna ja kokeneempana. En helmikuussa tehnyt mitään erikoispostausta vuosipäivää varten ja nyt on jo ehkä vähän myöhäistä kun siitä on jo yli kuukausi aikaa. Mutta kyllä joku päivä taas ilmestyy vähän erikoisempaa tekstiä. Harkitsin myös sitä, että julkaisen lukemastani kirjasta referaatin tänne blogiini myös, se on nimittäin minun koulutehtäväni. Mutta, ajattelin kirjoittaa sen tänne osissa, eli maaliskuun 7.päivä tiistaina blogiin ilmestyy Poika raidallisessa pyjamassa osa 1. Sen takia kirjoitan sen tänne osissa, koska siitä saattaa tulla melko pitkä. Olen jonkin matkaa sitä jo kirjoittanut, mutta jatkan vielä kirjoittamista, minullahan on koko hiihtoloma aikaa kirjoittaa sitä ennenkuin palautan sen. 

Eipä minulla tämän kummempaa, kiitos kun luitte, näkemiin!You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.