Tykätyimmät IG-kuvani

maaliskuuta 21, 2017

Jälleen teen nyt ihan erinlaisen postauksen, mitä minun blogistani yleensä löytyy. Selailin tässä ehkä kymmenen minuuttia sitten Instagramia ja sitten päähäni juolahti, että kiinnostaisikohan ketään, jos listaisin tänne kaikista tykätyimmät Instagram kuvani? Eihän se selviä kuin kokeilemalla. Niitä kuvia ei todellakaan paljoa tähän tule, eihän minulla muutenkaan kovin kauheasti kuvia Instassa ole. Ne ketkä eivät vielä tiedä, blogin oikeassa reunassa on lyhyesti tietoja minusta ja sen alapuolella on kaikki minun säännöllisesti käytössä olevat somet. Yleensä tämä tykätyimpien kuvien listaaminen on niiden bloggaajien juttu, jotka ovat ehkä vähän tunnetuimpia ja menestyneempiä blogien maailmassa, mutta ei se siltikään minua estä tekemästä tälläistä postausta. Se vain, että en ole tunnettu hahmo somessa, joten minu kuvani eivät ehkä ole myöskään niin kauhean kiinnostavia. Yritän tällä hetkellä vain saada jotain tekstiä tähän alkuun, jottei minun tarvitsisi näyttää minun kuviani teille. Ei vaiskaan! Joudun odottamaan, että kuvat tulevat sähköpostiini ja sitä päivää ei nähtävästi tule tapahtumaan tällä vauhdilla... 

Kertoisinko vaikka Kemin säästä, kuinka surkea se tällä hetkellä on? Kuulostaa masentavalta, minua ainakin masentaa tämä sää.. hei nyt ne kuvat tulivat sähköpostiin!

Aloitetaan vähiten tykätyimmistä eniten tykätyimpään!Tämän kuvan muistan! Se oli sinä päivänä, kun olin saanut minun Honor-puhelimeni, eli tammikuun alkupuolella, kun olin täyttänyt 18-vuotta. Otin varmaan kymmenen kuvaa, jokaisen eri filtterillä ja istuskelin sängyssäni, äiti vierellä ihmetellen, mikä himputtia minä kuvaan vain itseäni koko ajan.Kuten kuvasta jo näette, milloin tämän kuvan otin. Innoissani ajokortista ja Villen tykönä kaiken lisäksi otettu. Tunnistan sen noista takan olevista mustista verhoista.Seuraavaksi tykätyin Instagram kuvani on ihana aamupalani - ihme, että ruoka saa näin paljon tykkäyksiä. Mutta tosiaan, tässähän on tämä ihana aamiainen, jonka Ville teki minulle, kun täytin 19-vuotta. Oli ihanaa herätä tähän.Miten ihmeessä vaatekuvat kiinnostavat ihmisiä niin paljon? Ei siinä, kyllä minäkin katson vaatekuvia ja itsekin lisäilen niitä, mutta en tiedä mikä niissä silti viehättää. Tämähän on otettu tosiaan silloin kun olimme palaamassa Seinäjoelta ihanaan arkeen Kemiin.


Lisää vaatekuvia! Oli pakko koulussa ottaa kuva ihanista uusista farkuistani. Rakastan noita eniten!Täällä on kyllä vanhoja kuvia tykätyimpinä. Tämäkin otettu joskus silloin kun hiukseni leikattiin. Ei kauas heitä arviostani, sillä tuossa asun vielä kotona.Sairastelukuvani on saanut paljon tykkäyksiä, tämä on jo toinen kuva, mikä on otettu minun ja Villen kodista. Silmäni näyttävät erittäin terveiltä tässä kuvassa.No tämähän on melko tuore kuva! Olisikohan helmikuussa otettu kenties? Tämä on minun yksi lemppareistani, näytän sentään jotenkin järkevältä ihmiseltä.Minä ja minun rakkaimpani Demi-kuva pääsi ykkösenä listalle! En aikaisemmin ollut seurannut, missä kuvassa on eniten tykkäyksiä kuin vasta nyt. Länttäsin kaikki kuvat tähän tekstialueelle, sitten aloin vasta järjestelemään näitä kuvia.

Tässä olivat tykätyimmät kuvani, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.