DIY Taulu

huhtikuuta 13, 2017

Tänään kirjoitan pienimuotoisen DIY-sisustustaulun, joka ei nyt kovin erikoinen ole, mutta en oikein keksinyt minun valokuvilleni mitään, joten päätin olla vähän luova ja keksiä jotain uutta somistamaan kotiamme.


Ensiksi tarvitsen taulun, koolla ei niinkään ole väliä, riippuen, kuinka monta kuvaa haluan siihen laittaa. Tällä kertaa laitoin vain kuusi valokuvaa, jotka olin teettänyt Ifolorilla. Ennen nämä kuvat ovat olleet seinälläni, mutta ennemmin tai myöhemmin ne eivät enää pysy pelkällä sinitarralla seinissä, joten kyllästyin siihen kiinnittelyyn.


Sitten leikkasin pienemmän valkoisen alustan isomman paperin päälle, ikään kuin kehykseksi. Pienemmän paperinpalan sisälle asettelin valokuvat. Halusin, että kuvassa olisi vähän väriä, sekä ihmisiä, joten päädyin näihin valokuviin. Kiinnitin valokuvat sinitarralla paperille, jotta niihen asettelu kehyksiin olisi vähän helpompaa.Ja tadaa! Näin keksin valokuvilleni käyttöä ja suurempaan tauluun sain enemmän valokuvia, kuin yhden. Teen ehkä lisää näitä, mutta myöhemmin sitten. Tämä nyt ei ollut kovin erikoinen DIY-postaus, mutta ehkä tästä on jollekin iloa, joka haluaa uudenlaista näkyvyyttä valokuvillensa. 

Seuraava DIY-postaus tulee liitymään minun meikkipöytääni, ellen sitä ennen keksi jotain muuta. Mutta DIY minun meikkipöydästäni ilmestyy vasta kuun lopussa, joten sitä odotellessa.

Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.