Ei mikään sotamaalaus

huhtikuuta 15, 2017

Esittelen teille meikkini ja työkaluni, jolla teen minun perusmeikkini. Joten tämä tulee olemaan melko tylsä postaus, sillä minun arkimeikkiini ei kuulu sen erikoisempaa kuin pohjameikki, ripsari ja kulmakarvat. Jos menen ulos vaikka kavereiden kanssa, en silloinkaan laita mitään kummempia, ehkä saatan eyelineriä käyttää ja jotain huulipunaa ehkä. En oikein koskaan jaksa sen ihmeellisemmin panostaa meikkiini.


Ensimmäiseksi laitan tätä uutta lempimeikkivoidetta, ei mitään pohjustusvoidetta. Pohjustusvoidetta jaksan silloin tällöin laittaa, mutta en ole kokenut sitä ihan tarpeelliseksi aina laittaa. 


Seuraavaksi peitän tummat silmänaluset ja muut ihon virheet. Tätä käytän todella paljon, kuten huomaatte, oikealla puolella ei ole enää paljoa jäljellä. Käytän tuota vaaleampaa väriä, koska ihoni ei ole mikään järin tumma, olen kuin kalkkilaivan kapteeni. 

Meikkivoiteen ja peitevoiteen levitän ihan tavallisella peikkisudilla, se vaihtelee välillä, joten en ottanut siitä kuvaa. Osa syy on se, että en ole pessyt sitä herran aikoihin, joten se ei ole kovin nätin näköinen.


Sitten asetellaan riehuvat ja hulmuavat kulmakarvat tällä pienen pienellä kammalla. En tiedä onko sille sen hienompaa nimeä annettu, mutta kampa silti. En ole mikään alan ammattilainen näiden meikkisutien kanssa, mielestäni suuri osa meikkivälineistä on aika turhia. 


Kun on kulmat harjattu ja vahattu, käytän tätä sivellintä kulmien laitossa, kulmaväripaletin mukana tullut suti ei oikein ollut kovin hyvä, paitsi kulmavahan laittoon.Ja kuvassa näkyneet siveltimet ovat ostettu Emotionista, olen aika tyytyväinen näihin, sillä ne ovat mukavan pehmeitä. 

Viimeisenä käytän ripsiväriä, jotta silmät eivät näytä niin orvoilta kulmien laiton jälkeen. Minulla ei ole mitään vakio ripsiväriä, jota käytän, mutta tämä on ollut nyt minulla pitkään käytössä. Joululahjaksi sain muistaakseni kolme erilaista ripsiväriä, käytän mitä milloinkin. 


Joskus saatan käyttää myös ripsientaivutinta, mutta en joka kerta. Mutta nämä ovat ne meikit, joita käytän päivittäin, enkä pärjäisi ilman näitä. 

Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.