Kuukauden suosikit

huhtikuuta 18, 2017

Tämä "kuukauden suosikit" on jäänyt vähän vaiheeseen, olen muistaakseni julkaissut vain yhden samaan kateoriaan kuuluvan postauksen, joten tässä on nyt sekoitettu vähän maaliskuun ja huhtikuun suosikkeja. Joten eiköhän mennä vain suoraan asiaan!


Aloitetaan tällä Garnier Respons - hoitoaineella. Minulle suositeltiin tätä, nimittäin pidennyksiä varten, jotta pidennykseni saisivat vähän pehmeyttä, öljyjä ja kaikkea mitä pidennykset tarvitsevat, jotta ne pysyisivät hiusten näköisinä. Ja on toiminut! Tuoksu on aivan ihana ja käytän tätä joka kerta, kun käyn suihkussa. Erityisesti pidennyksiin hieron tätä hoitoainetta jonkin aikaa. Pidennyksethän ei saa niitä ravinteita, joita omat hiukset saavat päänahasta, joten tämä on todella hyvä ostos. Ja aion jatkossakin käyttää tätä, eihän tämä maksakaan, kuin jotain pari euroa. Ostin tämän siis Citymarketista.
Seuraavana on tämä blogin uusi ulkoasu, jonka varmasti olette huomanneet! Blogger oli julkaissut uusia erilaisia ulkoasuja ja rakastuin välittömästi tähän. Tietenkin tämä on vähän monimutkaisempi, kuin edellinen, mutta thään tottuu yllättävän nopeasti ja tämä on yksinkertaisesti vain ihana!


Onko kaikki jo huomannut että tuosta ympyröidystä napista löytyy kaikki tekstit ja tunnisteet.


Uskon, että olette nähneet tämän.


Yksi kuukauden suosikeista, vaikkakin rankimmista niistä, on muutto uuteen kotiin! Muutamme siis 25. päivä, tähän melko lähelle nykyistä kotiamme. Siitä saatte sitten nähdä pienimuotoisen mydayn, kun sen aika tulee.


Uusi suosikkini on tämä meikkivoide, jonka ostin Tokmannista. Naistenhuoneessa olikin keskustelua, että onko tää meikkivoide hitti vai huti. Meno oli aika tasapuolista, omasta mielestäni tämä on todella hyvä, kevyt kerros riittää hyvin. 

Tässä olivat nämä kuukauden suosikkini, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Tuo Garnierin hoitoaine kuulostaa lupaavalta, voisin kokeilla sitä itekin. :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut, huomasin kommenttisi vasta tänään :( Mutta itselle tuo on kyllä ollut ehdoton suosikki, hiukset tuntuvat ihanan sileiltä ja puhtaalta. Sekä tuoksu on aivan ihana! :)

   Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.