Vähän piirtämistä

huhtikuuta 04, 2017

Tänään ei tule oikein erikoisempaa tekstiä, sillä en ole tehnyt niin mitään erikoista, josta voisin teille tässä nyt päivitellä. Viikonloppu meni ihan hyvin, tuli siinä nähtyä Jassua ja Paulaakin pitkästä aikaa, joka oli todella mukavaakin. Tosin sunnuntaina oli tosi heikko olo, siis illalla alkoi päätä särkeä ja palelin ihan koko ajan. Tuntui, kuin olisi kuumetta ja pelkäsin, että jälleen saan sen nielurisatulehduksen, joka on ollut rauhallisena pari kuukautta. Nimittäin, minulla oli viimeksi nielurisatulehdus tammikuussa, jolloin lääkärit päättivät myös, että minut laitetaan leikkausjonoon, jotta minun ei tarvitsisi kärsiä enää näistä kivuliaista kurkkukivuista. En kyllä tosin tiedä, milloin pääsen siihen leikkaukseen, olen kuullut, että jonot ovat pitkiä, vaikka leikkaus suoritetaan päiväkirurgialla. Luulen, että jonot ovat noin puolen vuoden pituiset, mutta soitan sinne ja kysyn asiasta, sillä elämme jo huhtikuuta, joten se aika sinne leikkaukseen pitäisi periatteessa tulla kohtapuolin, jos oikeasti leikkausjonot ovat puolen vuoden mittaiset. 
Mutta siis, kävin eilen terveyskeskuksessa valittelemassa sunnuntain kivuista ja maanantaiaamuna alkaneesta kurkkukivusta. Nielurisat punottivat kyllä, mutta peitteitä ei ollut, eikä kuumettakaan. Sain pari päivää sairaslomaa ja lähetteen labraan. He olisivat tehneet tosiaan pikeviljelyn, mutta niitä testejä ei ole kuin päivystyksessä, joten siksi sain lähetteen labraan. En kyllä vielä siellä ole käynyt, koska hän sanoi, että jos parin päivän päästä ei helpota, niin sitten voin mennä käymään sairaalassa. 


Mutta siinä oli pikku avautuminen tälle päivälle, siirrytään postauksen varsinaiseen aiheeseen. Eli siis olen tässä parin päivän aikana vähän herätellyt piirtämisen jaloja taitoja ja harjoitellut vähän pienien yksityiskohtien tekemistä. Periaatteessa se on ihan hyvä harjoitella kuva-artesaanin peruskoulutuksen pääsykokeisiin. Siellä myös saa lisäpisteitä, jos tuo omia töitään pääsykokeisiin, mutta siellä täytyy myös paikan päällä tehdä pari piirustus- ja maalaustyötä. Vaikka pääasiassa haen media-puolelle, niin haluan silti käydä myös kuva-artesaanin ja nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan pääsykokeet kunnialla läpi, joten siksi harjoittelu on hyvästä. On aina mukava tietää, että on myös mahdollisuuksia muihinkin kouluihin, varsinkin jos pääsykokeet menevät kiitettävästi. Joten nyt jaan teille vähän töitäni, joita olen piirrellyt ja sanokaa te teidän mielipiteenne, onko minulla vahvuuksia tälle kuva-artesaanin puolelle.

Kaikki piirrokset on tehty lyijykynällä ja erisävyisillä mustilla puuväreillä.Huomaan ja tiedostan, että silmät ovat erikokoiset, olisi ehkä ollut helpompi havaita silmien mittasuhteet piirtämällä ruudukot alussa, niinkuin jotkut tekevät, mutta en oikein jaksanut siihen panostaa tarpeeksi. Muuten olen kyllä ihan tyytyväinen tähän piirrokseen.
Huulet ja silmä ovat minun ylpeyden aiheeni, sillä omasta mielestäni ne onnistuivat tosi hyvin.


Tämäkin on vähän erilaisempaa, mitä yleensä olen piirtänyt, kasvojen rajat eivät ole pysyvät, mutta kasvot näyttivät niin orvoilta paperilla, kun sillä ei ollut rajoja. 

Laitoin eilen blogini sivupalkkiin äänestyksen pystyyn, missä on erilaisia postausehdotuksia, käykää ihmessä äänestämässä, mikä olisi teille se mieluinen postaus. Myös kommenttiboksiin voi laittaa postausehdotuksia ja pyrin toteuttamaan ne!

Eli blogini äänestys on löytyy sieltä, missä on arkisto kaikista postauksistani ja tunnisteet. (Vasemmalla sivussa)

Joten äänestäkää tai ehdottakaa jotain muuta postausideaa ja ehdotukset voi laittaa tähän postaukseen!

Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.