Äitienpäivä

toukokuuta 16, 2017

En voinut paljastaa teillekään äitienpäivälahjaideaani, ennen äitienpäivää, jottei oma äitini olisi saanut sitä täältä selville. Mutta nyt voin paljastaa, minkä minä päätin itse tehdä omalle äidilleni. Tämä ei ole mitä parhain ja hienoin lahja, mutta voitte tästä ottaa "pohjan" omaa lahjaanne varten ja hienosäätää sitä oman mielen mukaanne. Tämänhän ei tarvitse olla pelkkä äitienpäivälahja.


Viime hetkellä muokkasin lahjaani vielä vähäsen, kirjoitin sanan "moments" tilalle "person", sillä lahjassani oli myös kuvia, joissa minä itse en esiinny. Mummoille ja Villen sukulaisille tein vielä lauantaina kortit, joista minulla ei nyt valitettavasti kuvia ole. Toivottavasti kaikkien äitienpäivä sujui hyvin ja olette jotkut söitte vatsanne ihan ähkyyn päivän päätteeksi. 

Ville lähti päivällä kahden maissa Ouluun sukuloimaan ja minä vietin äitienpäivän normaalisti Kemissä, käyden äidin ja isän kanssa isovanhempien luona. Illemmalla, noin puoli kahdeksan aikaan lähdin autolla hakemaan Villeä Kuivaniemestä, jonne hän oli matkannut bussilla Oulusta. Saimme matkaamme pari palaa täytekakkua ja äidiltäni saimme pullaa kotiinkin asti.

Mutta näin meni meidän äitienpäivä, eipä tässä tämän kummempia enää tällä kertaa, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.