Kesäpäivä 21.5

toukokuuta 24, 2017

(Postaus tulee poikkeuksellisesti tänään, sillä jostain syystä Blogger ei ollutkaan julkaissut tätä eilen, klo:10.00 aamulla.)

Viimein tänne Kemiinkin rantautui pari lämmintä ja aurinkoista kesäpäivää, vaikka ei välttämättä kovin pysyviä vielä tällä hetkellä. Oli kyllä hyvä hetki käydä vähän ulkoilemassa, kuten esimerkiksi Lauran, Oonan, Nalan ja Taavan kanssa. Paljon kuvia tänään en ehtinyt napata, mutta muutaman kuvan sain räpsästyä. Tänään siis heräsin noin kahdentoista maissa, kävin suihkussa, söin aamupalan ja kaikkea sellaista, mitä herätessä tekeekin. Joskus kahden aikoihin lähdin pyöräilemään Lauran ja Samin luokse juomaa kahvit, sitten lähdimme matkaan. Kävimme kaupassa ja vähän vaunuilemassa. 
Näin asiasta kukkaruukkuun! Sain ajankin nielurisaleikkaukseen, joka on tosiaan 8.6. Voi olla, etten välttämättä jaksa kauheasti sen jälkeen päivittää blogiani hetkeen, että seuraava postaus leikkauksen jälkeen voi olla pieni "storytime" tästä leikkauksesta ja paranemisesta. Eikä minulla varmaan ole mitään mielenkiintoista aihetta, mistä kirjoittaa, sillä tulen luultavasti muutaman päivän vain makaamaan kotona lepäämässä. Vaikka kyse ei ole mistään suuresta leikkauksesta, silti nielurisojen poiston jälkeen yleensä määrätään viikko sairaslomaa (esimerkiksi juuri töistä/koulusta) ja kaksi viikkoa kokonaisuudessaan sairaslomaa, jolloin ei saa tehdä mitään fyysisesti raskasta, saunoa tai juoda/syödä mitään kuumaa, jolla ehkäistään mahdollinen verenvuoto. Jotain niissä ohjeissa mainittiin myös muistaakseni näistä hampaiden pesusta, mutta siitä en nyt tarkemmin muista. 
Ja jälleen kerran vaihdetaan puheenaihetta: Olen nimittäin saanut myös heinäkuuksi itselleni kesätöitä, nimittäin Peurasaaren hautuumaalta viideksi viikoksi. Olisin kesäkuun ollut myös toisessa paikassa töissä, mutta ikävä kyllä ei ole mitään järkeä lähteä silloin töihin tämän nielurisaleikkauksen vuoksi. Työ olisi ollut ehkä liian raskasta, joka ei olisi sitten oikein onnistunut. Kesän ensimmäinen mansikka! Tai oikeastaan toinen, en ensimmäisestä malttanut ottaa kuvaa, kun oli pakko syödä se äkkiä. Voin kyllä sanoa, että tuossa takapihalla istuskellessa tuli aikalailla tuskallisen kuuma istuskella, kun aurinko paistaa posotti suoraan kasvoille, eikä tietenkään ollut aurinkolaseja mukana. En tiedä, en oikein osaa ikinä pitää aurinkolaseja mukana, vaikka niitä loppupeleissä tulee kaipaamaan aurinkoisella säällä. Olen vain niin surkean huono kantamaan niitä mukana. 

Mutta ehkä tämä ensimmäinen kesäpostaus taisi olla tässä, loppui jo aiheetkin kesken.
Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.