Luominen on tuhoamista

toukokuuta 06, 2017

Torstai oli todella kiireellinen päivä, joten sen takia minulla ei ollut aikaa kirjoittaa. Kävimme eilen Villen, Paulan, Tompan ja Saran kanssa Rajalla shoppailemassa ja Haaparannan puolella myöskin. Minun anoa tarkoitukseni oli käydä Suomalaisessa kirjakaupassa ostamassa itselleni aivan mahtavan koukuttava kirja, nimeltään Tuhoa tämä kirja. Kävimme myös syömässä ja ostin Villelle myös kirja, joka kertoo erilaisista viskeistä ympäri maailmaa, jonka mukana tuli myös pieni taskumatti. Olimme kotona vasta kahdeksan aikoihin. Ajattelin tämän postauksen pyhittää vain uuden kirjani esittelyyn.

Tuhoa tämä kirja
Tehtävänä on pikkuhiljaa tuhota kyseistä kirjaa erilaisten tehtävien avulla. Kirja tuhoaminen on yhtä sotkemista, jos sääntöjä haluaa noudattaa. Toisaalta, jos ei noudata kyseisiä sääntöjä, tää kirja olisi yhä turhempi ja tylsempi. Kirja ei ollut huiman kallis, ainoastaan 12,94 euroa.

Täällä on paljon erilaisia hauskoja tehtäviä, voi olla, että tämä on tuhottu jo parissa päivässä, tai annan tämän tuhoutua pikkuhiljaa, ilman kiireitä. Aina kun tulee sopiva tilaisuus.

Tämä kirja haisee jo nyt melko erikoiselle. Kirjaan on läikytetty kaakaota, hunajaa, saippuaa, hajuvettä ja energiajuomaa.


Kaikista rankinta on varmaan tuo selkämyksen rikkominen, olen nimittäin melkoinen perfektionisti ja sydän murtuu jo pelkästä ajatuksesta. Ja oli pöljää, että tämä oli ensimmäisenä tehtävänä, sen pitäisi olla ihan lopussa. Toisaalta, säännöissä lukee, että järjestyksellä ei ole väliä.

Mutta tämä oli tässä tällä kertaa, suosittelen teitäkin ostamaan tämän ja te joilla tämä jo on, missä kunnossa kirjanne ovat ja mitä mieltä olette tästä?

Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Ostin myös kyseisen kirjan tänään, ja heti piti päästä tuhoamaan kirjaa. Ihmeellisen rentouttavaa.😉 Selkämyksen murtaminen saa jäädä vielä tekemättä minulta, en myöskään raaski tehdä sitä ensimmäisenä.
  Aivan mahtava kirja! Suosittelen todellakin ostamaan kirjan, hintakaan kun ei ole paha. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tosiaan on rentouttavaa puuhaa, nyt olen jo vihdoin ja viimein uskaltanut murtaa selkämyksen ja kirja näyttää riutuneelta ja haisee hajuvedeltäni 😂

   Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.