Snapchat-kuvia

toukokuuta 18, 2017

Jälleen kerran lisäilen tähän postaukseen kuvia Snapchatistani, sillä sinne niitä kuvia yleensä minulla kertyy, itse asiassa melko paljonkin yleensä. Kaikkia kuvia en edes läheskään julkaise snäpissä, vaan napsin kuvia kuin hullu ja tallennan ne snäpin muistoihin ja sitä kautta puhelimen galleriaan. Mutta ei jaaritella sen enempää, vaan siirrytään suoraan kuviin!


Rakastuin tähän äidin huulipunaan, koska vaaleanpunainen! En ole itselleni raaskinut ostella meikkejä, mutta seuraavaksi pitäisi löytää tätä sävyä oleva huulipuna. Ei missään nimessä huulikiiltoa, vaan huulipuna.Niin tosiaan, flunssa on yhä päällä, viime sunnuntaina tuli jo viikko, eikä loppua näy. Nuha ei ole enää yhtä paha, mutta koko ajan tuntuu, että ääni lähtee ja yskä on inhottava.
Aikamoinen ero meikittömällä ja meikillisellä minulla. Ainakin omasta mielestäni. Mutta vielä pieni lisäys tähän postaukseen, nimittäin sain Garnierin itseruskettavan, jota kokeilin eilen illalla jalkoihini. Olin kyllä positiivisesti yllättynyt.


Yleensä ennen itseruskettavaa kannattaa laittaa jotain kosteuttavaa voidetta tai kuorinta-ainetta, joten laitoin Hydrania, joka on kyllä perusvoidetta, mutta tosi kosteuttavaa ja paksua. 


Jalat eivät ruskettuneet liikaa, mutta sopivasti. Eikä rusketus ollut epätasaista, harvoin saan itseruskettavan onnistumaan hyvin. Yleensä iho on ihan laikuilla, mutta tämän ansiosta ei. Päätin tänään laittaa itseruskettavaa käsiinkin, mutta se ei ole vaikuttanut vielä.

Mutta ei minulla tämän kummempaa, kiitos kun luitte, näkemiin!


You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.