Wish - Kiinan ihmeet

kesäkuuta 22, 2017

En kovin useasti tilaile Wish:iltä mitään, mutta pari tuotetta olen tosiaan tilannut. Eipä se haittaakaan tee, sillä tuotteita löytää vain parilla hassulla eurolla. Tässä postauksessa esittelen kaksi tuotetta, joihin en itse kovin tyytyväinen ollut. 

Aloitetaan vaikka kulmakynällä. Nimeä en muista, sillä nimi on haalistunut ajan mittaan pois, enkä ole käyttänyt tätä melkein yhtään.Väri näytti kyllä itselleni sopivalta, mutta kynästä tuli erittäin hankalasti väriä ja haaleasti. Kyseisessä kuvassa painoin kynää kunnolla saadakseni väriä, mutta huomaatte, että ei laatu ole kohdillaan, joten en ole päätynyt tätä käyttämään. Hintaakin oli joko 2 tai 3 euroa.


Seuraavaksi mustanaamio, jota en ole aikaisemmin kokeillutkaan. Hinnta oli ilmainen,mutta postikulut piti kuitenkin maskaa ja se taisi olla yhden euron verran. Tämän tilasin viime kuussa ja sain tämän viime viikolla. On inhottava myös odottaa tilausta, sillä joskus näitä saa odottaa sen kokonaisen kuukauden.Tätä oli kyllä hauska kokeilla, eikä minulla ole muita laadukkaampia mustanaamioita ollut naamaani tungettuna, joten on hankala vertailla muihin tätä kyseiatä tuotetta. Mutta tuntui ainakin, että se vaikuttaa ihooni. Toimi ihan normaalisti ja mustapäitä lähti jonkin verran, mutta eivät kaikki lähteneet. En tiedä onko se tämän maskin vika, vai eivätkö kaikki mustapäät ole tarkoitettu lähtemään tämän avulla. Mutta uskon, että paremmilla naamioilla tulos on paljon parempi. Iho tuntui kuitenkin puhtaamalta ja pehmeämmältä tämän jälkeen. 

Onko teillä yhtään kokemuksia Wish sivustolta? Oletteko koskaan tilanneet sieltä ja mikä on mielipiteenne tuotteestanne?

Tämä oli nyt vähän lyhyt postaus, mutta kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.