Kaverikirja

elokuuta 17, 2017

Bongasin uuden postausidean Heidi Eveliinan blogista ja päätin itsekin koittaa tätä, käykää myös tsekkaamassa, mitä Heidi on vastannut omassa blogissaan.

Aamupala, lounas vai päivällinen?
Minun täytyisi sanoa, että lounas tai päivällinen. Mitään erityistä syytä siihen ei ole, iltapala on kaikista parhain, koska hyvän iltapalan jälkeen voi pistää vain sänkyyn maate ja rentotua. Aamupalaa en oikein tykkää syödä, sillä sen jälkeen minulle tulee aina turvonnut ja huono olo, jonka jälkeen ei ole kovin mukavaa mennä kouluun.

Juotko muroissa käytetyn maidon?
Hyvin hyvin harvoin. Jos syön suklaamuroja, silloin juon sen, mutta senkin juon lusikalla pois, en normaalisti kuin lasista. Mutta minulla on tapana murojen kanssa ottaa lasi maitoa viereen, vaikka maitoahan niissä muroissakin on.

CD, radio vai puhelin autossa?
Radio se on se juttu. Radiota ei tule kotona kuunneltua, joten se on mukavaa vaihtelua kuunnella autossa radion tuomaa musiikkia. Ainoa huono puoli on se, että joskus radiosta ei yksinkertaisesti vain tule yhtään mitään ja sitten automatka kuluu siinä, kun selailen erilaisia radiokanavia.

Ikkuna- vai käytäväpaikka?Pyrin aina pääsemään ikkunapaikalle, käytäväpaikalla on inhottava istua, kun ihmiset kulkevat niin läheltä ohitse. Ja mielellään istun sellaisella paikalla, missä on kaksi vapaata penkkiä, tykkään bussi- ja junamatkat istua rauhassa, tai sitten kaverin kanssa.

Ensin shampoo ja sitten suihkugeeli vai toisinpäin?
Shampoo aina ensin tietysti. Laitan suihkugeelin vasta viimeisenä, jotta hoitoaine voi sen aikaa vaikuttaa.


Oletko stressaava vai rento?
Erittäin stressaava, vaikka joskus vaikutan rennolta, olen silti edes hitusen stressaantunut. Se on asia, mihin en ole pystynyt vaikuttamaan, se on vain osa minua. Se ärsyttävä piirre minussa siis.

Oletko kärsivällinen vai kärsimätön?
Olen melko kärsimätön ihminen, sillä itse tykkään tehdä asiat eri tahtiin kuin muut ja sitten joudun odottelemaan, mikä turhauttaa minua.


Aikataulutatko menosi vai oletko enemmän go with the flow?
Kirjaimellisesti kuljen aina kello kädessä. Vaikka viime sekunneilla päättäisin, että lähden vaikka Ouluun, silti minun on pakko aikatauluttaa asiat, joten en ole lähelläkään go with the flow-tyyppiä.

Mitä haluat/halusit tehdä isona?
Sisällöntuottajan hommat ovat kuulostaneet tällä hetkellä minun jutultani, pääasia, että pääsen suunnittelemaan ja kirjoittamaan.Lempivaatteesi?
Erityistä lempivaatetta ei ole, mutta yleensä jotkut farkut/legginsit ja ohut pitkähihainen paita, tai sitten huppari. Se aina vähän riippuu, sillä olen melkoinen vilukissa, joten joskus on pakko pukeutua ihaniin lökäreihin ja isoon paksuun huppariin.

Mitä soitinta haluaisit soittaa?
Jostain syystä pianoa olisi ihana osata soittaa, mutta yrityksistä huolimatta siinä en ole onnistunut. En oikein ole kärsivällinen ihminen sen suhteen, että jaksaisin opetella.

Itä- vai länsirannikko?
Tämä nyt on vain liian vaikea kysymys minulle, eli kai se on ihan sama.

Lontoo vai Los Angeles?
Kummassakaan en ole koskaan käynyt, eli siinä mielessä molemmat olisi mielenkiintoista nähdä, mutta kallistun himpun verran tuon LA:n puoleen.

Lempijuhlapyhä?
Jouluaatto perinteineen päivineen. Nyt kun asun Villen kanssa, luomme omat perinteemme, mutta kuljemme myös omien perheidemme perinteiden mukaan.

Saatko kielen rullalle tai saatko kielen nenään?
En saa sitä nenääni osumaan, mutta rullalle kyllä saan kevyestikin.


Nukutko ovi kiinni vai auki?
Joskus pidän ovea kiinni, jos Villellä on kavereita käymässä, kun haluan nukkumaan, mutta muuten ovi on auki.

Oletko koskaan varastanut?
Olen ollut sen verran kiltti tyttö, että en ole.

Tatuoinnit vai lävistykset?Lävistykiä ja tatuointeja löytyy kyllä, mutta niitä olisi mahtava saada lisää. Naamaan en haluaisi enempää lävistyksiä, mutta rustokoruja haluaisin lisää.

Konsertit vai teema-/huvipuistot?
En pahemmin ole noista konserteista innostunut, mutta molemmat ovat yhtä ookoo.
Musiikki vai kirjat?
Musiikki totta kai! En tiedä, mitä tekisin, jos en saisi kuunnella musiikkia ollenkaan.


Animaatiot vai näytellyt elokuvat?
Lastenelokuvat täytyy olla animaatioita/piirrettyjä tietenkin, mutta muuten haluan katsoa ihan näyteltyjä elokuvia.

Kirjeet vai sähköposti?
Lapsena oli mahtavaa, jos sai sähköpostia, mutta nykyään ne kirjeet ovat sitä harvinaista herkkua.

Mikä oli ensimmäinen keikkasi/konserttisi?
Antti Tuiskun keikka, en muista minä vuonna. Muistan vain, kun ihmiset heittivät lavalle pehmoleluja ja heitin Anttia muistaakseni päähän kyseisellä pehmolelulla.
Puhutko vieraita kieliä?
Kielipääni tyssää englantiin ja heikkoon ruotsiin.

Makea vai suolainen?Se aina vähän riippuu, välillä tekee mieli suolaista ja välillä sitten makeaa.

Osaatko viheltää?

En vaikka kuinka yrittäisin.

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.